Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ο μεγαλύτερος εφιάλτης του αριστερού

    Ο μεγαλύτερος εφιάλτης των αριστερών, σε όλη τη διάρκεια της Ιστορίας και απανταχού της Γης, ακούει στο όνομα "φοροδιαφυγή" !
 Μιλώντας για "αριστερούς", να ξεκαθαρίσουμε ότι μιλάμε, όχι για όσους δηλώνουν τέτοιοι ή ψηφίζουν αριστερά κόμματα, αλλά για όσους πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τους φόρους και τον πλούτο, που παράγουν κάποιοι άλλοι...   
  Έτσι π.χ ένας ένστολος ή άλλος Δ.Υ, που δηλώνει "ακροδεξιός", ότι δηλαδή στηρίζει την Χ.Α, βρίσκεται σε κρίση ταυτότητας, είναι αριστερός και δεν το ξέρει, ζει σε καθεστώς ιδιότυπης "σχιζοφρένειας".
 Οποιοσδήποτε δέχεται να συντηρείται, από μια κρατική αργομισθία, αυτομάτως, εκείνη τη στιγμή, γίνεται αριστερός, άσχετα από το τι δηλώνει ή ...νομίζει πως είναι.
  Έτσι π.χ όταν τους λες, ότι η ΝΔ είναι το πιο αριστερό κόμμα (με ρεκόρ ρουσφετιών-προσλήψεων στο Δημόσιο) ή ότι αριστερή είναι και ...η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, σε κοιτάνε περίεργα, τους φαίνονται αυτά πρωτάκουστα, ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητα και κατανοητά, από όλους.
 Από την στιγμή, που τα αριστερά "παράσιτα", σιτίζονται από τους φόρους, που πληρώνουν κάποιοι άλλοι, τι πιο φυσιολογικό, να τρέμουν στην ιδέα της "φοροδιαφυγής", ότι δηλαδή κάποιος δεν πληρώνει καθόλου (ή αρκετά, σύμφωνα ...με τα δικά τους κριτήρια) τα χρήματα, από τα οποία περιμένουν, για να ζήσουν !
   Είναι το μόνιμο πρόβλημα, στα άλυτα υπαρξιακά τους ζητήματα, ο ανεμόμυλος, που κυνηγούν, ως άλλοι δον Κιχώτες, τα αριστερά, κρατικοδίαιτα, τρωκτικά...
   Επίσης, είναι εκπληκτικό, ότι ακόμα και σήμερα, όπου, με επίσημα-διεθνή στοιχεία, στην χώρα μας, έχουμε ανελέητη και απάνθρωπη υπερφορολόγηση, οι άπλυτοι αριστεροί, εξακολουθούν να μιλούν ...για τη "φοροδιαφυγή", ως αιτία δεινών !
   Είναι τέτοια η τρέλα και η ψύχωση τους, που κατηγορούν γενικά και αόριστα και κυρίως αναπόδεικτα, κάποιους για φοροδιαφυγή, χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι είναι και τι κάνουν οι ίδιοι...
   Έτσι π.χ βλέπεις να "τιτιβίζει" εναντίον της ...φοροδιαφυγής, ο αριστερός Παπαδημούλης, που παίρνει πάνω από 10 χιλιάρικα το μήνα, από τον Ευρωπαίο ...φορολογούμενο και παράλληλα, διατηρεί καταθέσεις άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ, σε ξένες τράπεζες.
   Αν είναι αντικοινωνική συμπεριφορά, η αποφυγή πληρωμής φόρου, η διατήρηση καταθέσεων, εκτός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, από αριστερά, κρατικοδίαιτα, τρωκτικά, που έκαναν, άγνωστο πως, τεράστιες περιουσίες, είναι έγκλημα !
   Επομένως, παράλληλα με τις λίστες, με τα ονόματα των "φοροφυγάδων", που βγάζουν στη δημοσιότητα οι αριστεροί, κάθε τόσο, θα πρέπει να βγάλουν και λίστες με τα ονόματα όσων διατηρούν καταθέσεις, εκτός ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αλλά και άλλες λίστες, όπως π.χ με τα ονόματα των καταχραστών του δημόσιου χρήματος (όσων καταδικάζονται τελεσίδικα και μερικοί από αυτούς, έχουν το θράσος να κάνουν προσφυγές, για να ξανά γυρίσουν, στις θέσεις τους...).
   Φυσικά, θα πρέπει να δούμε και αν αυτές οι περιουσίες, αποκτήθηκαν με τρόπο νόμιμο, παράνομο ή ...νομιμοφανή.
   Μιλώντας για νομιμοφανή τρόπο, εννοώ χρήματα, που δόθηκαν παράνομα και ανήθικα, αλλά καλύπτονται από (αντισυνταγματικές και ...παράνομες) ...διατάξεις Νόμων, που ψηφίζουν αυτοί, που έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι : π.χ τα 3.500 ευρώ μηνιαίως (επί 14), που έπαιρνε επί "κουρασμένου", ο απόφοιτος Λυκείου ή τα 400 χιλιάρικα εφάπαξ, που δόθηκαν σε συνταξιούχους Δ.Υ ή και οι σημερινοί μισθοί, που δίνονται στους βουλευτές, από την στιγμή, που ο κόσμος πεινάει και υπερφορολογείται και δεν αντιστοιχούν σε κάποια ισόποση αντιπαροχή, εκ μέρους τους, ΔΕΝ μπορεί να θεωρούνται νόμιμα και "λευκά" χρήματα (ούτε μαύρα, σε μια ενδιάμεση, γκρίζα, κατάσταση) !
    Εκτός αυτού, οι ίδιοι αριστεροί, που κάνουν κήρυγμα για τη φοροδιαφυγή, αυξάνουν διαρκώς τις κρατικές δαπάνες, με συνέπεια, να απαιτούνται διαρκώς νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, προκειμένου να καλυφθούν, δηλαδή κάτι σαν τη γάτα, που κυνηγάει την ουρά της...
   Έτσι π.χ στον πρόσφατο-τελευταίο προϋπολογισμό του 2018, οι αμοιβές των Δ.Υ, που είναι ήδη κατά 30% (μέσο όρο) μεγαλύτερες από εκείνες, του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή από εκείνες, που είναι κοντά στην οικονομική πραγματικότητα, που ζούμε, αυξάνονται (!), κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
   Μιλάμε δηλαδή για τρελούς, για παρανοϊκούς, κυβερνώντες, που ανοίγουν νέες τρύπες στο βαρέλι και βλέποντας ότι δε γεμίζει, φωνάζουν "ρίξτε και άλλο νερό" (χωρίς να περνάει καν από το μυαλό τους, από που έρχεται το νερό και αν μπορεί να στερέψει).

1 σχόλιο:

  1. Το γνωστό παραμύθι-άλλοθι των αριστερών, για να ξεζουμίζουν τον κόσμο, με τους φόρους και να τα παίρνουν από παντού και ενίοτε δύο ή και περισσότερες φορές, είναι πως τα χρήματα αυτά, προορίζονται για να καλύψουν τις δωρεάν παροχές του Κράτους, προς τον πολίτη ! Το πόσο ψέμα είναι αυτό, μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς : οι άνθρωποι πλέον κάνουν ιδιωτικές ασφαλίσεις Υγείας, όσοι πάνε σε Δημόσια Νοσοκομεία, πληρώνουν "φακελάκια", αναγκάζονται να πληρώνουν εταιρίες security, σωματοφύλακες, να βάζουν κάμερες και συναγερμούς, για να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία τους, τα ιδιωτικά φροντιστήρια κάνουν τεράστιους τζίρους κ.ο.κ, οπότε οι διακηρύξεις για δημόσια δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια κλπ, αποδεικνύονται απάτη, μεγάλου μεγέθους μάλιστα ! Αλλά και πέρα από τα μεγάλα και σημαντικά, στα πιο "πεζά" και καθημερινά, βλέπεις π.χ σκουπίδια σε δρόμους και παρτέρια, ακλάδευτες και απεριποίητες πρασιές, δεν υπάρχει καν καθαριότητα και τάξη, σε δρόμους και χώρους πρασίνου, την στιγμή που μισθοδοτούμε, ως φορολογούμενοι, ΧΙΛΙΆΔΕΣ κηπουρούς και καθαριστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.