Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Χολέρα είναι μόνον η Αριστερά !

     Αυτό δεν αποτελεί απάντηση, στον Καρανίκα (σιγά, μην ασχοληθώ μαζί του), αλλά σχόλιο γενικότερης φύσεως, μετά και τα όσα βιώνουμε τελευταία !
  Αναφέρομαι στις (ν)τροπολογίες και τα νομοσχέδια, που πάνε οι κουτοπόνηροι Αριστεροί, να περάσουν νύχτα, εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης και διακοπών, "στη ζούλα", επί το λαϊκότερον και ενώ ο ακροδεξιός συνέταιρος, αγνοείται...
  Μετά από 35 χρόνια, συνεχούς, αριστερής διακυβέρνησης, στην Ελλάδα, ήρθε στα πράγματα ο συριζα, με το ανεκδιήγητο σύνθημα "πρώτη φορά Αριστερά" (ενώ ήταν η πολλοστή).
  Η διαφορά του, από τα προηγούμενα αριστερά κόμματα, που κυβέρνησαν (όποιος πιστεύει ότι η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα, θα πρέπει ...να του αφαιρεθεί το εκλογικό βιβλιάριο), είναι ότι είχε (και δυστυχώς έχει, παρά το ξεσκαρτάρισμα του θέρους του 2015), στις τάξεις του και στοιχεία ακροαριστερά, τα οποία, όπως τα σκατά και τα σκουπίδια, όταν ανακατεύεται το νερό, ήρθαν στην επιφάνεια, λόγω συγκυριών και μόνον.
   Θα μπορούσε βέβαια, να είναι και χειρότερα, εννοώ, τα χάπατα-ψηφοφόροι, να είχαν κινηθεί προς το δεξιό άκρο και όχι προς το αριστερό (κίνδυνος, που ακόμα υφίσταται).
    Μετά τις περιπέτειες, με τον κοριοβαρουφάκη και τους τρελούς της ΛΑΕ, που παραλίγο να αποδειχθούν τραγικά μοιραίες, για την χώρα, δεύτερες εκλογές και δύο ανασχηματισμούς, ο συριζα "καθάρισε" εν πολλοίς (έγινε δηλαδή περισσότερο νέο πασοκ, από ότι ήταν), αλλά όχι τελείως !
    Έχει στις τάξεις του, ακόμα, πολλά βαρίδια, που παρασύρουν στον πάτο, μαζί τους, τον Τσίπρα, που παρά το μάθημα-πάθημα κοριοβαρουφάκη, δε λέει να βάλει μυαλό...
    Εκτός, από τα (μεγαλύτερα) βαρίδια Παππά και Σκουρλέτη, στον τελευταίο ανασχηματισμό, έφυγε ο άθεος χοντροφίλης (λίγο πριν ρίξει την κυβέρνηση, λόγω κόντρας με την Εκκλησία και σαφή θέση του Καμμένου, υπέρ της δεύτερης) και ήρθε στην θέση του, ένας μπάρμπας, με μουστάκι.
    Κάποιος με επίθετο, τουρκικής προέλευσης (γιαβρόγλου ή γαβρόγλου, κάπως έτσι), που μοιάζει με καρτούν, που βρίσκει κανείς στα γαριδιάκια (ίσως εκεί, τον ανακάλυψε ο Τσίπρας) !
    Έδιωξε δηλαδή τον Φίλη και έβαλε κάτι ελάχιστα καλύτερο, που άργησε να εκδηλώσει τα αριστερά του φρονήματα, αλλά ...η χαρά δεν τον άφησε : έτσι, θέλει να καταργήσει τις προσευχές στα Σχολεία, την έπαρση της (ελληνικής, τουλάχιστον) Σημαίας και τις Παρελάσεις, ουσιαστικά, αφού θα γίνονται με κλήρωση...
    Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, για να καταλάβεις ότι επιχειρείται η κατάργηση της ευγενούς και ορθής άμιλλας και η ισοπέδωση όλων, προς τα κάτω,ώστε κανείς να μην ξεχωρίζει, από τα (αριστερά) παιδιά τους.
    Σου λέει, αφού δεν μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι (καλοί, πιο σωστά), θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους άλλους, να μην αισθάνονται καλύτεροι (το οποίο είναι, ούτως ή άλλως, μάταιο και ανεδαφικό).
    Το μόνο θετικό είναι, ότι η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, στέκεται ακόμα ΑΠΈΝΑΝΤΙ και ενάντια, στους ακροαριστερούς πειραματισμούς, αυτούς και ο μόνος, που δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει, είναι ο αυταπατώμενος Πρωθυπουργός, που στηρίζει τον Υπουργό και τα "σχέδια" του, αντί να τον στείλει πίσω, στα γαριδάκια και να σώσει και το (πολιτικό) τομάρι του.
     Εκτός, από "χολέρα", θα μπορούσε να βρει κανείς, πολλούς χαρακτηρισμούς, για την Αριστερά, ο καλύτερος και πιο εύστοχος, όμως είναι ένας : ΚΑΡΚΊΝΟΣ !
     Όπως τα καρκινικά κύτταρα, αυτονομούνται, από τα υγιή και αρχίζουν να επιτίθενται σε αυτά και να αναπτύσσονται εις βάρος τους, 'ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΏΣ, "λειτουργούν" και "αναπτύσσονται" και τα αριστερά, κρατικοδίαιτα, τρωκτικά (όλων των κομμάτων), σε βάρος της υπόλοιπης -υγιούς- κοινωνίας...
     Για τα χάπατα, που μπορεί να μην έχουν διαβάσει παλαιότερες αναρτήσεις ή αρέσκονται να κολλάνε ταμπέλες, χωρίς να ξέρουν, να πω, ότι ΔΕΝ είμαι ακροδεξιός, στις τελευταίες εκλογές ψήφισα "Ένωση Κεντρώων", με τη λογική ότι "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος", δεν βρήκα κάτι πιο κοντινό, στην κοσμοθεωρία μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.