Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

"όσο χρόνο χρειαστεί"

     Αυτή η φράση, είναι το μόνο, που μου έμεινε, από τη Δίκη και την καταδίκη-παρωδία του Α. Γεωργίου, τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και περιέχεται στην ανακοίνωση, που εξέδωσαν μετά, οι συνήγοροι του.
  Ουσιαστικά, έτσι, προαναγγέλλεται η άσκηση αίτησης αναίρεσης, στον Α.Π, κατά της καταδικαστικής απόφασης, το μόνο βέβαιο, δηλαδή, είναι, πως η υπόθεση δεν έκλεισε προχθές, αλλά έχει ακόμα μέλλον.
  Βέβαια, εδώ που τα λέμε, ίσως η αίτηση αναίρεσης, να ασκηθεί οίκοθεν, αυτεπάγγελτα, να έχουμε επανάληψη των πρόσφατων γεγονότων, ήτοι η αθώωση και η αποζημίωση του Γεωργίου, να αποτελέσει το 114ο (από 113, πριν την απόφαση) προαπαιτούμενο, της γ' αξιολόγησης...
  Βλέπετε, τα συριζοψεκασμένα χάπατα, που πανηγύρισαν προχθές, για την καταδίκη Γεωργίου (και "χαλάστηκαν" μάλιστα με την αναστολή, που έλαβε η ποινή !), είναι τα ίδια, που σε λίγο, θα αγωνιούν, αν θα πάρουμε την επόμενη "δόση", από τους δανειστές, για να παραμείνουν ζωντανά !
   Η ίδια η διαδικασία, άλλωστε, δεν διεξήχθη, υπό συνθήκες "δίκαιης Δίκης", εφόσον η αίθουσα είχε γεμίσει, από κρατικοδίαιτα τρωκτικά, με επιθετικές διαθέσεις, σε σημείο, που οι δικαστές, να φοβήθηκαν, για την σωματική τους ακεραιότητα, αν κατέληγαν σε αθωωτική απόφαση...
    Μιλάμε για τρωκτικά, τα οποία, ενώ κανονικά, δεν θα έπρεπε ίσως να παίρνουν καν σύνταξη ή έπαιρναν στο παρελθόν τεράστια ποσά, που δεν είχαν καμία ανταποδοτική σχέση (με τις ανύπαρκτες ή μικρές εισφορές τους), θεωρούν τώρα, τον Γεωργίου, έναν και μόνον δημόσιο υπάλληλο, ως υπαίτιο, για τις περικοπές των συντάξεών τους !
   Ο Γεωργίου, καταδικάστηκε, όπως μάθαμε, επειδή έστειλε τα στοιχεία του ελλείμματος, από μόνος του και όχι από κοινού, με τα άλλα μέλη του Δ.Σ, ότι "δεν έπαιξε ομαδικά" (...) και με τον τρόπο αυτό, θέλησε να έχει ...ηθικό όφελος, να πάρει δηλαδή, ο ίδιος όλη τη δόξα (εδώ γελάμε, γιατί ποια δόξα να πάρεις, όταν τα μαντάτα, που στέλνεις είναι τόσο μαύρα ;)
   Το αν τα στοιχεία, που έστειλε, είναι τα πραγματικά και όχι τα "μαγειρεμένα", που έστελναν οι προηγούμενοι, δεν απασχόλησε καν το Δικαστήριο και έτσι έμειναν και τα αριστερά χάπατα, με την ικανοποίηση ότι ο "κακός" Γεωργίου καταδικάστηκε.
    Καταδικάστηκε ένας απλός Δ.Υ, που έκανε σωστά τη δουλειά του και κατηγορείται από τα συριζοψεκασμένα τρωκτικά, ότι αυτός ευθύνεται για το κόψιμο μισθών και συντάξεων, λες και αυτός διαχειριζόταν τα κρατικά ταμεία, τα προηγούμενα χρόνια !
    Και ρωτάω : αν τα λοιπά μέλη του Δ.Σ, αρνούνταν να στείλουν τα πραγματικά στοιχεία, τι έπρεπε να κάνει ο Γεωργίου ; Να πάει με το μέρος τους, ώστε η χρεοκοπία, να συνεχίσει να κρύβεται κάτω από το χαλί και τα ελλείμματα να διογκώνονται ;
    Αντί δηλαδή, να είναι κατηγορούμενοι, όλοι αυτοί, τέως Υπουργοί, Πρωθυπουργοί και λοιποί κρατικοί υπάλληλοι, που "μαγείρευαν" τα στατιστικά, από το 2002, τόσο για να μπούμε στην ΟΝΕ, όσο και για να παραμείνουμε σε αυτήν, διώκεται ένας και μόνον υπάλληλος, που έκανε σωστά τη δουλειά του...
    Δυστυχώς, για τον Γεωργίου, η άδικη ταλαιπωρία του, θα κρατήσει μάλλον αρκετά και το λέω αυτό, διότι τα τρωκτικά, που τον διώκουν, δεν έχουν ζωή, ούτε κάτι καλύτερο να κάνουν και είναι και σε ηλικία, που δύσκολα, μπορούν πλέον να γίνουν άνθρωποι, οπότε θα συνεχίσουν, να σπαταλούν χρόνο και χρήμα, κυνηγώντας ανεμόμυλους, όπως ο δον κιχώτης, μέχρι το βιολογικό τους θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.