Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

όταν ένας ηλίθιος, περνιέται για έξυπνος

     Το αποτέλεσμα-θέαμα, είναι πάντα (τραγικά) αστείο, καθώς μάλιστα ο ίδιος, θεωρεί, όλους τους άλλους "κορόϊδα", ότι μπορεί να τους ξεγελάσει, με τις κουτοπονηριές του (αφού, περί αυτού πρόκειται).
   Η κουτοπονηριά, είναι ένα από τα ΒΑΣΙΚΆ χαρακτηριστικά της Αριστεράς και των "αριστερών" (το 80% της σημερινής Βουλής, το λέω, για να μην ξεχνιόμαστε και νομίζετε π.χ ότι η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα, λολ) και εν προκειμένω, βρήκε γνήσιο εκφραστή στο πρόσωπο του Υπουργού, Ν. Παππά !
   Ο Παππάς, εκφράζει το μέσο όρο, των αριστερών της λεγόμενης ανώτερης τάξης (όχι της πλέμπας, που ζει στον μικρόκοσμο της και απλά θέλει "να περνάει καλά") : αφού απέτυχαν να εισέλθουν σε ελληνικά Πανεπιστήμια (βλέπεις, οι Πανελλήνιες, είναι ακόμα αδιάβλητες και γι' αυτό θέλουν οι αριστεροί να τις καταργήσουν...), πήγαν στο εξωτερικό, πήραν "καλά" πτυχία (σόρρυ, αλλά με κάτι τέτοια γελάω, δεν μπορώ να κρατηθώ) και γύρισαν, προκειμένου να βολευτούν σε κάποια κρατική αργομισθία, αξιοποιώντας ...το δίκτυο των αριστερών "γνωριμιών" τους (κάτι σαν τους μασόνους, που αλληλοϋποστηρίζονται).
   Ερχόμαστε τώρα, στο προκείμενο, στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, για να αναδείξουμε την αριστερή κουτοπονηριά.
    Στις 26.10.2017, ο Παππάς, υπέστη μια ταπεινωτική και ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ήττα, από το ΣτΕ, που ακύρωσε τα τραγικά, παράνομα και αντισυνταγματικά "καμώματα του" και τις ελεεινές μεθοδεύσεις, στο ζήτημα της αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών.
     Τότε, δεν υπήρχε καν ΕΣΡ, ένας από τους λόγους, που κηρύχθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος του, αυτό συστήθηκε μετά, για να φτάσουμε, προχθές, στην διατύπωση της περιβόητης "γνώμης" του.
     Ήτοι, αφού άπλωνε τον τραχανά, επί 8 με 9 μήνες, το ΕΣΡ (είχε σοβαρότερα θέματα να λύσει, π.χ αν τα συνταξιούχα μέλη του, θα παίρνουν μισθό ή σύνταξη), τελικά, απεφάνθη, ότι το φάσμα "σηκώνει" 7 κανάλια (αντί για 4, που έλεγε ...η Φλωρεντία).
     Εκεί όμως, που λες, ότι ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία, για την Ψωροκώσταινα, είναι στο ζήτημα του τιμήματος, κάθε άδειας : ορίστηκε στα 35 εκατομμύρια, ώστε αθροιζόμενο, να δίνει (όλως τυχαία ΛΟΛ) ακριβώς, το ίδιο αποτέλεσμα, με αυτό, που "πέτυχε" πέρσι ο Παππάς, με ...λαγούς και βοσκοτόπια (καλά, για την διαδικασία, που ακολουθήθηκε, δεν το συζητώ, θα υπάρξουν και δικαίως, προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφού δεν ήταν καν ανθρώπινη) !
     "Για να φτάσουν, σε αυτό το ...αμερόληπτο αποτέλεσμα, τα ...ανεξάρτητα μέλη της ...ανεξάρτητης Αρχής του ΕΣΡ, δέχονταν προφορικές πιέσεις, από τον Προϊστάμενο Υπουργό Παππά, να κάνουν γρήγορα, αλλά και ..."επιστολές" από αυτόν".
      Το έβαλα όλο σε εισαγωγικά, διότι, προφανώς η ύπαρξη ανεξάρτητων Αρχών, στην Ελλάδα (και έχουμε ΠΟΛΛΈΣ από δαύτες), είναι ανέκδοτο, αντίστοιχο, με την ανεξαρτησία των δικαστών !
       Μπροστά σε αυτές τις καταστάσεις, έχεις τρεις επιλογές : ή απλά γελάς ή αυτοκτονείς ή μεταναστεύεις, από την Βενεζουέλα των Βαλκανίων.
        Φαντάζομαι ότι οι επιστολές (για να μην "καρφωθεί" ο κουτοπονηρός, διάλεξε τις "αθώες" επιστολές) επηρεασμού, της Ανεξάρτητης Αρχής, θα έλεγαν περίπου : "δεν ξέρω τι θα κάνετε, αν θέλετε, αυξήστε λίγο τον αριθμό των αδειών, αλλά το ποσόν θα είναι αυτό, που έχω υποσχεθεί από πέρσι, στον Τσίπρα και στα άλλα αριστερά χάπατα", ώστε μετά να πει και στους δικαστές και σε όλους, ότι "σας νίκησα" (ξανά γέλιο).
        Τα τελευταία, δηλ. τα (άφθονα, αν μη τι άλλο) αριστερά χάπατα, στο άκουσμα, της πρότασης του ΕΣΡ, ξεχύθηκαν στους δρόμους, χορεύοντας, επειδή "οι κακοί και ζάμπλουτοι" (χωρίς να αποδεικνύεται, ούτε το ένα, ούτε το άλλο) καναλάρχες, θα δώσουν (τι ώρα δεν μας είπαν, χαχα) 245 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στις αποδοχές των συνταξιούχων, για ...πέντε ημέρες.
       Η κουτοπονηριά Παππά, ολοκληρώθηκε χθες, αφού υποσχέθηκε φοροελαφρύνσεις (ε, ναι, λοιπόν, οι ..."παράνομοι και τζαμπατζήδες" καναλάρχες, πληρώνουν φόρους και μάλιστα πολλούς, το παραδέχτηκε, κατά λάθος-από σπόντα), στα κανάλια, κατόπιν εορτής : πληρώστε τα 35 και μετά, ...μην τον είδατε !
       Είναι φανερό, ότι Παππάς (αυτή τη φορά όμως ...ΚΑΙ το ΕΣΡ) οδεύουν για δεύτερο Βατερλό, στο ΣτΕ, πολύ πιο επώδυνο και δυσάρεστο, από το περσινό.
       Είναι επίσης σαφές, ότι ο Παππάς, δεν θα είναι για πολύ ακόμα Υπουργός και σίγουρα, όχι στο ίδιο Υπουργείο, εφόσον ο Τσίπρας, μετά το πάθημα-μάθημα "κοριοβαρουφάκη", θα ξεχάσει τις όποιες (πραγματικές ή μη) φιλίες, με αυτόν και τον πατέρα του και δεν θα θυσιάσει την κυβέρνησή του, ολόκληρη, για έναν Παππά και τις κουτοπονηριές του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.