Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

μια Σέρβα ιερόδουλη στο "ελληνικό μπουρδέλο"

     Πρόσφατα, μιλούσαμε για τον διαχωρισμό των πολιτών, σε ...πατρίκιους και πληβείους, που κάνει όχι μόνο η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, αλλά και η δικαστική και δυστυχώς, αυτό επιβεβαιώνεται διαρκώς !
  Εκτός από τα άλλα σκανδαλώδη, παράνομα και ...παράλογα προνόμια, που έχουν θεσπιστεί υπέρ των Δ.Υ και μόνον, έρχονται και οι δικ(χ)αστές και είτε δεν διώκουν καν τα εγκλήματα των ...συναδέλφων τους, δημόσιων υπαλλήλων, είτε επιβάλλουν ποινές-χάδια και αντίστοιχα ξεσκίζουν όλους τους υπόλοιπους και μάλιστα υπέρ το δέον, συνήθως.
  Χθες καταδικάστηκε, σε 2 χρόνια φυλάκιση, μια Σέρβα (ιερόδουλη, κατά δήλωσή της), επειδή άφησε τα νήπια ανιψάκια της, έξω από μία Εκκλησία, καθώς δεν μπορούσε, ούτε να ασχοληθεί, μαζί τους, ούτε να τα μεγαλώσει.
  Το έγκλημά της, ήταν ότι τα εξέθεσε σε κίνδυνο, αν και ουδέποτε έπαθαν το παραμικρό και χαίρουν άκρας υγείας, αφού εντοπίστηκαν αμέσως.
  Οι γονείς των νηπίων, Σέρβοι επίσης, είναι και οι δύο στην φυλακή και κανένας δεν έλαβε μέριμνα για αυτά τα παιδιά, ώστε να είναι μαζί με τη μάνα τους, έστω και μέσα στη φυλακή, όπως, νομίζω, προβλέπεται.
   Έτσι απέμειναν μόνα, με την ιερόδουλη θεία τους, νεαρής σχετικά ηλικίας και εξ όσων γνωρίζω και αν δεν απατώμαι, ΝΟΜΙΚΉ υποχρέωση διατροφής και ανατροφής των παιδιών, ΔΕΝ έχει ...η θεία (άλλο πράγμα η ηθική υποχρέωση, που δεν αξιολογείται φυσικά, από τον ποινικό μας Κώδικα).
   Εκτός αυτού, όπως υποστήριξε στην απολογία της, είχε αποτανθεί στις ...αρμόδιες Υπηρεσίες, για να δώσει τα παιδιά, αλλά βρήκε παντού κλειστές πόρτες και αδιαφορία και έτσι πάνω στην απελπισία της, τα άφησε εκεί (μόνον, τώρα, κατόπιν ...εορτής και ...καταδίκης, αποφάσισε το Χαμόγελο του Παιδιού, να τα πάρει).
   Έτσι, λοιπόν και αφού της έγιναν ...αυστηρές παρατηρήσεις, από την έδρα (...που δεν τα έπαιρνε μαζί της, στην δουλειά ;), καταδικάστηκε στην ως άνω ποινή και μόνον επειδή άσκησε έφεση, αφέθηκε ελεύθερη (κάποιοι σκερβελέδες, σχολιαστές της απόφασης, ζητούσαν να φάει ακόμα και ισόβια) !
   Αυτή είναι η μία όψη του "ελληνικού μπουρδέλου", το να "πληρώνει" δηλαδή ένας ιδιώτης, το γεγονός ότι οι δικαστές και οι άλλες κρατικές υπηρεσίες πρόνοιας, δεν έκαναν τη δουλειά τους, χώρισαν τα παιδιά, από την μητέρα τους και τα φόρτωσαν σε μια θεία τους, που δεν μπορούσε να τα μεγαλώσει.
   Υπάρχει και η άλλη και είναι πιο δυσώδης : λίγο πριν το Πάσχα, δύο ασθενείς, στην Χαλκιδική, πέθαναν αβοήθητοι, περιμένοντας μάταια ασθενοφόρο, ενώ προχθές απεβίωσε και ένα κοριτσάκι, στην Αχαΐα, που οι γιατροί του Ε.Σ.Υ, το έδιωχναν συνέχεια και δεν διέγνωσαν ότι είχε γρίπη Η1Ν1...(εδώ παρένθεση, για να πούμε ότι ακόμα και οι ιατροδικαστές, βγάζουν ό,τι ναναι εκθέσεις, προκειμένου να καλύψουν τους συναδέλφους Δ.Υ ιατρούς, όπως διδάσκει η εμπειρία και αποκαλύπτουν τεχνικές εκθέσεις συμβούλων, που ...έχουν τα ίδια πτυχία και σπουδές)
   Έτσι, έχουμε : από τη μία, μία Σέρβα ιερόδουλη, που απλά διακινδύνευσε λίγο τη ζωή 2 νηπίων, τα οποία χαίρουν άκρας υγείας, οι δικαστικοί μηχανισμοί κινήθηκαν αστραπιαία και πέρασε αυτόφωρο και καταδικάστηκε αυστηρά (αν μη τι άλλο, αν δηλαδή δεν έπρεπε να απαλλαγεί) και από την άλλη, ΤΡΕΊΣ ΘΑΝΆΤΟΥΣ (από τους πολλούς, αντίστοιχους), 3 περιπτώσεις κακουργηματικής ίσως έκθεσης και ΚΑΝΈΝΑΣ εισαγγελέας δεν έχει κινήσει καν μία δίωξη ή έρευνα, έτσι, για τα μάτια του κόσμου !
   Αν πέσεις θύμα κρατικής αδιαφορίας και δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας, μέσα σε αργίες του Δημοσίου ή λίγο πριν ή λίγο μετά, κανένας δεν θα ασχοληθεί, όλοι, μεταξύ των οποίων και οι Εισαγγελείς, προφανώς, ασχολούνταν με το που θα πάνε τις Άγιες (για τους άλλους) μέρες του Πάσχα, που θα μείνουν, τι θα φάνε και τέτοια σοβαρά θέματα και ας πεθαίνουν οι άνθρωποι, σαν τα σκυλιά στ' αμπέλια, αβοήθητοι και ξεχασμένοι...
   Χθες το ΕΚΑΒ, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για τους 2 ανθρώπους, που άφησε να πεθάνουν, στην Χαλκιδική, το έκανε μάλλον χειρότερο, ανέδειξε και άλλες πτυχές του ελληνικού χαμαιτυπείου, που λέγεται "ελληνικό Δημόσιο" και "έδειξε" ευθύνες σε πολύ κόσμο, που φτάνουν ως τα Υπουργεία (αν και οι Υπουργοί απολαμβάνουν μόνιμης ασυλίας).
   Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ...1 στους 4 υπαλλήλους-τραυματιοφορείς (!) έχει πάρει χαρτί από γιατρό, που λέει ότι ...δεν κάνει να σηκώνει βάρος, άλλα βύσματα πήραν παράνομες και παράτυπες μεταθέσεις και ένα σωρό άλλα τέτοια "ωραία", από το "θαυμαστό", "παράλληλο σύμπαν" του ελληνικού Δημοσίου !
   Και φυσικά, αν είσαι γυναίκα Δ.Υ και κάνεις δύο παιδιά, μπορείς να λείπεις κανά 5ρι χρονάκια, από την Υπηρεσία και να πληρώνεσαι κανονικά...
   Από τη μία λοιπόν, η ιερόδουλη θεία, που δεν είχε καν νομική υποχρέωση ανατροφής ξένων τέκνων, τα οποία ζουν και βασιλεύουν και από την άλλη αυτοί (γιατροί, διασώστες κλπ), που είναι η δουλειά τους, πληρώνονται από τον φορολογούμενο και έχουν δώσει και σχετικό Όρκο, να σώζουν ζωές και να βοηθούν τον κόσμο, να αφήνουν τους ανθρώπους, να πεθαίνουν, επειδή κωλοβαράνε, είτε οι ίδιοι, είτε οι υπηρεσίες τους, λόγω κακής οργάνωσης, λόγω "αργίας", λόγω ρουσφετιών και τηλεφώνων από βύσματα κ.ο.κ (ο λόγος, είναι προφανώς αδιάφορος για τους συγγενείς των νεκρών).
   Στην πρώτη περίπτωση, καταδίκη αυστηρή με συνοπτικές διαδικασίες και στη δεύτερη, δεν έχει ιδρώσει καν το αυτί κάποιου Εισαγγελέα (μέχρι τώρα), λες και η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία, για αυτούς, λες και είναι ...το πιο φυσιολογικό πράγμα να πεθαίνει κάποιος, από παραλείψεις κρατικών οργάνων !
    Στην πρώτη περίπτωση, καταδίκη για απλή διακινδύνευση της ζωής δύο νηπίων, που χαίρουν άκρας υγείας και στη δεύτερη, ούτε καν δίωξη, για τελεσμένους θανάτους (3, από τους χιλιάδες, διαχρονικά, που θα αυξάνονται όσο υπάρχει αδιαφορία και ατιμωρησία, στο "ελληνικό μπουρδέλο", που λέγεται ελληνικό Δημόσιο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.