Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

καταλληλότερος ο ...αγράμματος ;

    Καημένη Ψωροκώσταινα (απευθύνομαι στην ζητιάνα, που είχε αυτό το ψευδώνυμο, που κόλλησε στην χώρα μας και μας βλέπει από ψηλά), δες ποιον ετοιμάζουν για επόμενο Πρωθυπουργό μας !
  Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και "ένα παιδί, ο Κούλης, μετράει τα άστρα", επειδή στη δήλωση του "πόθεν ...αίσχες" του, γράφει ...λάθος την ιδιότητά του : "υπουργός διοικιτικής μεταρίθμησης" (όπως θα το έγραφε ένας Αλβανός, ένας αλλοδαπός εννοώ, για να μην θεωρηθεί ρατσιστικό), μπερδεύει τη ρύθμιση, με την αρίθμηση (για να μην πω το άλλο)...
 Δεν του ζητήθηκε να γράψει τη λέξη "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή κάτι άσχετο, είναι δυνατόν να μην ξέρεις πως γράφεται ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΣΟΥ ; Δεν έβλεπε, κάθε μέρα, σε υπηρεσιακά έγγραφα, το ορθό "Διοικητικής Μεταρρύθμισης" ; (!) Πως μπορείς να εμπιστευτείς σε αυτόν, το ο,τιδήποτε, όχι να κυβερνήσει μια ολόκληρη χώρα ;
 Μία βολική δικαιολογία, θα μπορούσε να είναι ότι τη δήλωση συνέταξε κάποιος λογιστής, όχι ο ίδιος, αλλά και πάλι, ας δούμε ποιος είναι "ο καταλληλότερος", σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, για Πρωθυπουργός.
 Ο μπαμπάς του, τον έστειλε να σπουδάσει σε "καλά" Πανεπιστήμια της Αμερικής, πλήρωσε ένα σωρό λεφτά και έγινε, υποτίθεται, οικονομολόγος και όταν επέστρεψε τον έβαλε στη μισθοδοσία-αργομισθία της ΕΤΕ και μετά έγινε βουλευτής και τώρα πρόεδρος της ΝΔ, λόγω επιθέτου και μόνον.
 Είναι δηλαδή ανεπάγγελτος, όπως και ο Τσίπρας, αυτή είναι η κατάρα, της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, ότι κανένας σοβαρός ή πετυχημένος στη δουλειά του άνθρωπος, δεν έχει το χρόνο ή τη διάθεση, να ασχοληθεί με τα κοινά, με την πολιτική, οι πολιτικοί πρέπει εκ των πραγμάτων, πλέον, να είναι "επαγγελματίες", να μην ασχολούνται με τίποτα άλλο.
  Τα χάπατα, που ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, ήτοι όσοι συντηρούνται από το ΓΛΚ, απογοητευμένοι από το (δεύτερο) μη σκίσιμο των Μνημονίων, βαδίζουν προς Κούλη μεριά, δίχως και οι ίδιοι να ξέρουν το λόγο, όπως ακριβώς και τα πρόβατα.
  Για να τα τρομάξει (ή σκιάξει, για να χρησιμοποιήσω πιο βουκολική έκφραση) ο συριζα, λέει, ότι ο Κούλης θα απολύσει Δ.Υ και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ανέκδοτο από αυτό...
  Εδώ δεν έδιωξε ούτε έναν, όταν ήταν Υπουργός και υπήρχε και σχετική μνημονιακή υποχρέωση, θα διώξει τώρα ; Εκτός, αν πλέον ο κόρακας βγάζει κοράκου μάτι, αν ένας, παιδιόθεν, κρατικοδίαιτος, απολύσει δημοσιοκηφήνες, θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία ! Έβγαλε ορισμένους, σε διαθεσιμότητα, με το 75% των αποδοχών και τους κρατούσε εκεί, μέχρι να τους βολέψει κάπου αλλού, εσαεί, ενώ ο Νόμος, ορίζει συγκεκριμένη διάρκεια για τη διαθεσιμότητα (με απλά λόγια, παρανόμησε ως Υπουργός).
   Έτσι ερχόμαστε, στην άλλη κατηγορία χάπατων, αυτούς που δηλώνουν "φιλελέδες", φιλελεύθεροι και δεξιοί και όχι μόνον πιστεύουν ότι ο Κούλης θα διώξει αργόμισθους, αλλά το εύχονται και το ελπίζουν, λες και ζουν σε άλλη χώρα, δεν ξέρουν τι σημαίνει ΝΔ (και ιδίως "καραμανλική ΝΔ", η πιο αριστερή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, στα όρια της σοβιετίας) !
   Ο Κούλης, μετακόμισε τα γραφεία του κόμματος, για να δείξει δήθεν ότι είναι νοικοκύρης, πούλησε το αμαρτωλό τηλεφωνικό κέντρο της Μήζενς και νομίζει ότι "καθάρισε", θέλει να μας πείσει (αυτός και οι καλοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι τους) πως δήθεν η ΝΔ είναι ένα καλύτερο κόμμα, σε σχέση με το, όχι μακρινό, αμαρτωλό παρελθόν...
  Πως να μας πείσει όμως, όταν οι καραμανλικοί, που χρεωκόπησαν την Ελλάδα, είναι ακόμα στις τάξεις της ΝΔ και όταν έχει αυτή τη συγκεκριμένη, προσωπική, πορεία ; 
  Εμείς, που δεν έχουμε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, απέναντι σε κανέναν, τα λέγαμε και τότε, πριν τις εκλογές του 2015, για το τι εστί Τσίπρας και συριζα, τα λέμε και τώρα, ώστε να μην έχουμε αμαρτία και άσχετα αν μας πιστεύει κανείς (η εκ των υστέρων δικαίωση, προφανώς, δεν αποτελεί παρηγοριά), απλά το να μην έχει ξυπνήσει ακόμα ο κόσμος, μετά από ΌΛΑ όσα έχουν γίνει,από το 2009 και μετά και να παρασύρεται, με τα ίδια παραμύθια, είναι σίγουρα ΟΔΥΝΗΡΌ.
   Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι, με ΥΓΕΊΑ, το πολυτιμότερο αγαθό όλων και το μόνο βέβαιο είναι, πως σε αυτή τη χώρα, δεν πλήττεις ποτέ, άσχετα αν ...οι εκπλήξεις, είναι, κατά 99%, δυσάρεστες και όχι ευχάριστες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.