Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ανταπόκριση από την Κόλαση

    Αν ένας βρωμερός και αποκρουστικός στην όψη δαίμονας, μπορούσε να στείλει ένα μήνυμα σε εμάς τους ζωντανούς, αυτό θα ήταν : "Μην μας στέλνετε, άλλους τέως βουλευτές και τέως πολιτικούς, έχουμε γεμίσει εδώ κάτω και τους βάζουμε τον έναν πάνω στον άλλον" !
 Αυτό το συμπέρασμα, βγαίνει από την δημοσιοποίηση των "πόθεν έσχες" των βολευτών, που έγινε, άρον άρον, μέσα στις Γιορτές, ...για να βγάλουν αυτοί την υποχρέωση και να μας συφιλιάσουν, να χαλάσουν την ψυχική μας ηρεμία.
 Η εικόνα των περιουσιακών τους καταστάσεων, αποδεικνύει αφενός ότι δεν υπάρχει σωτηρία, για αυτή τη χώρα, ποτέ δεν θα ενταχθεί στον λεγόμενο "ανεπτυγμένο κόσμο", θα παραμείνει μία τρικοσμική μπανανία και αφετέρου εξοργίζει με τον βαθμό ανηθικότητας (!) των 300, που ξεπερνάει ακόμα και εκείνον, εγκληματιών του κοινού ποινικού Δικαίου.
  Πρόσφατα, ένας κλέφτης στην Αγγλία, που είχε πάρει και το ποδήλατο ενός νεαρού αγοριού, συγκινήθηκε και το επέστρεψε, όταν η μητέρα του, έκανε έκκληση να το επιστρέψει, επειδή ήταν δώρο-ενθύμιο του ήδη νεκρού πατέρα του !
  Αντίστοιχα, ένας βουλευτής, είναι χειρότερος από τον κλέφτη αυτόν, δεν θα έκανε ποτέ μία αντίστοιχη κίνηση, θεωρώ, αφού κάνει το εξής : ψηφίζει Μνημόνια, χωρίς συνήθως να τα έχει διαβάσει καν και επιβάλλει ληστρικούς φόρους και χαράτσια, σε ανύπαρκτα ή πολύ χαμηλά εισοδήματα, ακόμα και από το πρώτο ευρώ, όταν ο ίδιος, με τεράστια έσοδα, φορολογείται για το 1/3 σχεδόν αυτών...
  ΠΌΣΟ ανήθικος, πόσο ψυχικά αν-αίσθητος, άρρωστος και πωρωμένος, πρέπει να είσαι, για να επιβάλλεις στην κοινωνία, τόσο μεγάλα βάρη, να καταπατάς το Σύνταγμα, ως κουρέλι, να παραβιάζεις θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, που αυτό, αλλά και διεθνείς Συμβάσεις, θεσπίζουν, την ώρα, που εσύ ο ίδιος απολαμβάνεις, επίσης σκανδαλώδη και αντισυνταγματικά προνόμια ; (!)
   Με άλλα λόγια, αυτοί που τηρούν με "ευλάβεια" και κατά γράμμα, τις συνταγματικές διατάξεις, που προβλέπουν τα σκανδαλώδη (για τις ημέρες, που διανύουμε) προνόμιά τους, οι ίδιοι, με μοναδική ευκολία, υπογράφουν Νόμους, που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με πλείστες άλλες συνταγματικές διατάξεις και καταπατούν (συνταγματικά, δηλαδή ανθρώπινα) δικαιώματα, δίχως αιδώ ή συναίσθηση του τι κάνουν...
   Πέρα από την τεράστια και δυσανάλογη "αποζημίωση" (εκτός αν αυτή είναι ανάλογη, με ...την ζημιά, που προκαλούν στην κοινωνία και στην χώρα) που λαμβάνουν και το τεράστιο αφορολόγητο, που έχουν, τα περιβόητα "πόθεν έσχες" τους, βρωμοκοπούν, από χιλιόμετρα, για πολλούς ακόμα λόγους.
   Δεν είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα και υποκριτές, που δηλώνουν αριστεροί ή και κομμουνιστές, εμφανίζονται ως "πλούσιοι", ο πλούτος από μόνος του, δεν είναι κακός.
   Είναι ευλογημένος όμως, μόνον όταν έχει αποκτηθεί, όχι όταν έχει χαριστεί, όταν είναι αποτέλεσμα δουλειάς και προσωπικής προσπάθειας, ενός εξαιρετικού ταλέντου, αλλά και ...χρήσης αυτού (επιχειρηματίας, επιστήμονας, αθλητής, καλλιτέχνης κλπ), όταν είσαι, μια ζωή, κρατικοδίαιτος και αργόμισθος, όταν απομυζάς τον φορολογούμενο, τότε, ουσιαστικά, δεν σου ανήκει τίποτα, ο "πλούτος" σου, είναι άτιμος και καταραμένος...
  Το πιο εξοργιστικό όμως, είναι η ανειλικρίνεια των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, η κοροϊδία, μέσα στα μούτρα μας και υπό τα ...καθόλου άγρυπνα μάτια, όσων υποτίθεται τα ελέγχουν, η διάπραξη ποινικών αδικημάτων, δημόσια και η μη τιμωρία τους!
   Βρήκανε, λέει, παρατυπίες και έστειλαν στον Εισαγγελέα, μόνον τον Μπούκουρα και τον Καρατζαφέρη, δηλαδή σε δύο...τέως βουλευτές, ενώ όλοι αυτοί, που δηλώνουν 100 και 200 χιλιάρικα εισόδημα και έχουν σε (ελληνικές) τράπεζες, ...2 και 3 χιλιάρικα, δεν είναι εγκληματίες, δεν έχουν υποβάλει ανειλικρινές δηλώσεις, δεν έχουν αποκρύψει, που και πόσα μετρητά διαθέτουν (ξένες τράπεζες, θυρίδες, στρώματα κλπ).
   Οι Εισαγγελείς, είτε κάνουν τα στραβά μάτια, τόσο προκλητικά, είτε ασχολούνται με ...το ρεβεγιόν, οπότε λογικά, κάποια στιγμή, θα ακολουθήσουν τους βουλευτές (όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει, οι δικαστές να επιδικάζουν ...στον εαυτό τους, όσα προνόμια ψηφίζουν πάλι για τον εαυτό τους, οι βολευτές) στην Κόλαση...
   Δεν είναι τόσο το ότι αυτοί, που έλεγαν ότι οι τράπεζές μας είναι ασφαλείς, μην βγάζετε έξω λεφτά ή φέρτε τα μέσα, έβγαζαν οι ίδιοι, αλλά ότι μιλάμε για αυτούς τους ίδιους, που υποτίθεται αγωνίζονταν να μας κρατήσουν στο ευρώ (!), τους "πατριώτες" αυτούς, που έκαναν τις "σκληρές" διαπραγματεύσεις, με τους δανειστές, για να μην γίνουμε Βενεζουέλα.
   Και φυσικά, όπως είπαμε, τα λεφτά αυτά, δεν είναι καν δικά τους, όταν είσαι κρατικοδίαιτος, όταν πληρώνεσαι από το κρατικό-κοινό ταμείο, από τους φόρους του κοσμάκη, δεν έχεις δικιά σου περιουσία, αυτά όλα είναι δανεικά, από την κοινωνία και μια μέρα, θα κληθείς, είτε έτσι, είτε αλλιώς, να τα επιστρέψεις και να λογοδοτήσεις, για αυτά...
   Κλείνοντας, θέλω να παρακαλέσω, να σταματήσει αυτή η πρόκληση, αυτή να είναι η τελευταία φορά, που δημοσιοποιούνται τα "πόθεν ...αίσχες" της ντροπής, να τα κοιτάνε, αν θέλουν, μεταξύ τους, αλλά όχι ξανά δημοσιοποίηση, διότι και η κοινωνία έχει συγκεκριμένες αντοχές, όπως και μια χύτρα.
   Αν πιεστεί παραπάνω, από όσο αντέχει, θα εκραγεί και μπορεί να γίνουμε π.χ Λιβύη και όπου αλλού, "η ελίτ" (τρομάρα τους) καλοπέρναγε, ενώ ο λαός υπέφερε και να βρεθούν, όλοι αυτοί, με τα ψεύτικα και προκλητικά "πόθεν έσχες" με ξένα σώματα, στον πρωκτό τους, όπως ο Καντάφι...(από αυτή την ζωή, διότι ...για μετά είναι σίγουρο, ένα από τα αγαπημένα μαρτύρια των δαιμόνων, είναι και ο -επαναλαμβανόμενος εννοείται- ανασκολοπισμός)
  Όλα αυτά τα χρόνια, μόνον ένας τέως βουλευτής (αν θυμάμαι καλά από την Αχαΐα) ακούστηκε, ότι "ήρθε στα συγκαλά του", έστω και λίγο πριν πεθάνει και μοίρασε όλα τα υπάρχοντά του, σε κοινωφελείς σκοπούς και έσωσε έτσι και την ψυχούλα του, στο παρά 5'.
   
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.