Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

το άδικο και η αχαριστία ΔΕΝ ευλογούνται

   Ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα, να ήταν και "κάποιος να τον μαζέψει", διότι ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ που ανοίγει το στόμα του, ο υπουργός Παππάς και κάνει δηλώσεις, λέει απίστευτες βλακείες και εκτίθεται άσχημα (εδώ ταιριάζει γάντι το "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς) !
 Έχει πει πολλά "άκυρα", όλο αυτό το διάστημα, όπου εξελίσσεται το καραγκιοζιλίκι με την δήθεν διευθέτηση του τηλεοπτικού τοπίου και παραβλέποντας τα σημερινά (ότι η ...δημοκρατία, επιβάλλει να πέσει μαύρο στα κανάλια και μείνουν άνεργοι χιλιάδες άνθρωποι), θα σταθώ σε κάτι άλλο.
 Κατηγόρησε (με δηλώσεις στα κανάλια κρατικής προπαγάνδας) τα ιδιωτικά κανάλια, που απειλούνται με κλείσιμο, με τις (ν)τροπολογίες του, προχθές, ότι στα δελτία τους κλπ εκπομπές, ασχολούνται με το θέμα και ...εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους (να το ξαναγράψω ή το καταλάβαμε ;) !
 Ο ...δημοκράτης "αρχιμανδρίτης", λοιπόν, δεν αναγνωρίζει ΚΑΝ σε όσους θίγονται, πετιούνται στο δρόμο, μένουν άνεργοι κλπ, το δικαίωμα, να εκφράζουν αντιρρήσεις, να λένε τη γνώμη τους, να υπερασπίζονται τα νόμιμα συμφέροντά τους κ.ο.κ, αυτή είναι η αντίληψη περί Δημοκρατίας, που έχει...
 Πόσο τυφλός, μπορεί να είναι ένας συριζαίος, για να μην καταλαβαίνει-βλέπει, ότι ανέβηκε στην εξουσία, χάρη σε αυτά τα κανάλια, που τώρα θέλει να κλείσει ο Παππάς ; Πόσο ;
  Από το μεγαλύτερο, μέχρι το μικρότερο-τοπικό (action24, art, blue sky, kontra κ.α), έπαιζαν ΣΥΝΈΧΕΙΑ, τις προεκλογικές μαλακίες-υποσχέσεις τους και έβγαζαν στα τηλεοπτικά παράθυρα, απίθανες φάτσες, που μέχρι τότε, δεν είχαμε ξαναδεί και δεν ξέραμε αν ζουν, πάνω ή κάτω από την επιφάνεια της Γης...(ήταν κάτι σαν ξύπνημα και επιδρομή των ζόμπις)
  Μιλάω για την περίοδο της μεγάλης κατάθλιψης, του μεγάλου Σκοταδιού, από τα τέλη του 2014 έως τον Αύγουστο του 2015, όπου ακούγαμε, αναγκαστικά, μέσα από τα κανάλια αυτά, ότι, στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, κάποιοι "πιο μάγκες", από τους προηγούμενους, θα σκίσουν Μνημόνια, θα αποκαταστήσουν μισθούς και συντάξεις, θα δώσουν Δώρα και ένα σωρό άλλες "πίπες" !
   Για να κάνουμε και λίγη πλάκα, από την άποψη αυτή, ότι τα κανάλια, που θέλει να κλείσει τώρα ο δημοκράτης Παππά(ρα)ς, έφεραν στην εξουσία, τους συριζοψεκασμένους, θα τους άξιζε να κλείσουν, επειδή εξ αιτίας τους, τους τρώμε στα μούτρα, επί δύο σχεδόν χρόνια (και ειδικά το πρώτο επτάμηνο του 2015, το επτάμηνο των τρελών, των παρανοϊκών, να μην πω ονόματα, γιατί τα ξέρουμε και επειδή σίγουρα κάποιον/α θα ξεχάσω).
  Το κλείσιμο των καναλιών, που στα πλαίσια της (αληθινής) δημοκρατίας, έφεραν τον συριζα, στην εξουσία, επομένως είναι και άδικο και κυρίως αχάριστο !
  Πρέπει, τέλος, να επισημάνουμε, πόσο κόσμιες και ψύχραιμες, είναι οι αντιδράσεις, όσων απειλούνται με απώλεια εργασίας, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει, όταν απειλούνται οι θέσεις κρατικοδίαιτων τρωκτικών : ούτε αντίσκηνα, έξω από Υπουργεία έστησαν, ούτε συναυλίες διοργάνωσαν, ούτε σε κάγκελα, παρέα με βουλευτές, κάθισαν και γενικά, δεν προέβησαν σε αντίστοιχες γραφικότητες.
  Αυτή είναι και η βασική διαφορά, μεταξύ κρατικοδίαιτων και ανθρώπων του μεροκάματου : οι πρώτοι, όταν (στις εξαιρετικά ΣΠΆΝΙΕΣ περιπτώσεις) απειλούνται με απώλεια της θέσης τους, κάνουν "επανάσταση", μετέρχονται κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσον, για να μην συμβεί αυτό, γιατί έχουν μάθει να ανοίγουν το στόμα και το κράτος-πατερούλης, να τους το γεμίζει, χωρίς την αργομισθία τους, πιστεύουν ότι θα πεθάνουν !
  Από την άλλη, οι του ιδιωτικού τομέα, έχουν μάθει να επιβιώνουν και να κερδίζουν, μόνοι τους, το ψωμί τους, οπότε ακόμα και στην υποθετική περίπτωση, που έκλειναν τα κανάλια, τελικά, θα έβρισκαν την άκρη, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (ήδη δύο νεαρά παλικάρια, βρήκαν σε διάστημα ενός μόλις μήνα, "πατέντα" για να συνεχίσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια ΘΑ έκλειναν).
  Επειδή το θέμα, με τις τηλεοπτικές άδειες, έχει αρχίσει να κουράζει, θα ξανά ασχοληθώ, μαζί του, μόνον άλλη μία φορά, τις επόμενες ημέρες, αναλύοντας τους λόγους, για τους οποίους ο σχετικός Νόμος, είναι αντισυνταγματικός και τέλος !

1 σχόλιο:

  1. Πριν στεγνώσει η ηλεκτρονική μελάνη, ο παρανοϊκός "αρχιμανδρίτης" ξαναχτύπησε ! Επανέλαβε το γνωστό παραμυθάκι, για τα 250 εκατομμύρια ευρώ, της νέας διαπλοκής, που όσοι τα απορρίπτουν, είναι δήθεν υπόλογοι...Άμα το θέμα, βλακάκο, είναι ΜΌΝΟΝ τα λεφτά, γιατί δεν βγαίνεις εσύ και όλοι οι συριζαίοι, τα βράδια, στη Συγγρού, να τα μαζέψετε ; Γιατί δεν βάζετε αύριο το πρωί, ένα χαράτσι 25 ευρώ σε 10.000.000 Έλληνες, ώστε πάλι να τα πάρετε και να μην μείνουν 2000 οικογένειες στο δρόμο ; Τι σας εμποδίζει ; Συγχωρέστε τη γλώσσα μου, αλλά ο άνθρωπος δεν πάει καλά και σε βγάζει από τα ρούχα σου, σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι, δεν μπορεί να καταλάβει απλά, πολύ απλά, πράγματα και όμως παραμένει Υπουργός ! Εύχομαι στον ερχόμενο ανασχηματισμό, ο Τσίπρας ...να μην τον ξεχάσει, γιατί είναι χειρότερος και από τον μπαρουφάκη, να τον στείλουν σε ένα γραφείο να βαράει σφραγίδες ή τέλος πάντων κάτι, το οποίο να μπορεί να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.