Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ακτιβισμός του κώλου

     Δύο άτομα, από Θεσ/νικη, "κατάφεραν" να γίνουν γνωστά, σε όλη τη χώρα, επειδή συνήθιζαν να κυκλοφορούν ολόγυμνοι, τα καλοκαιρινά βράδια, ανάμεσα σε ανυποψίαστους περαστικούς και θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών.
  Σήμερα, έγινε επίσης γνωστό, ότι η πρόταση της Εισαγγελέως, για την "περίπτωσή" τους, είναι ..απαλλακτική (!), αναφορικά με το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις (τέως "προσβολή δημοσίας αιδούς") !
  Οι ίδιοι στις απολογίες τους, ισχυρίστηκαν ότι είναι "ακτιβιστές", ότι αυτό είναι το κίνητρο της (παράνομης και ανήθικης, με βάση τις απόψεις του μέσου ανθρώπου, πάντα, όχι του άπλυτου-αξύριστου γκέι αριστερού) συμπεριφοράς τους και φαίνεται να ..έπεισαν την Εισαγγελέα.
   Βέβαια, η συμπεριφορά των συγκεκριμένων και αντίστοιχων περιπτώσεων, δεν είναι μόνον νομικό θέμα, αλλά και θέμα ψυχιάτρων (να απαντήσουν τι τους ωθεί σε αυτή την ανάγκη επίδειξης, την οποία βαφτίζουν "ακτιβισμό") και Ιερέων-εξορκιστών, που θα μπορούσαν να ξορκίσουν τις δαιμονικές επιρροές, που τους βασανίζουν.  
    Με αρκετή δόση κακίας, θα έλεγα ότι η συγκεκριμένη δικαστική λειτουργός, μάλλον θέλει, πίνοντας το ποτάκι της, να βλέπει και κανένα γυμνό ανδρικό κώλο και εικάζω ότι δεν έχει μικρά παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να πέσουν μπροστά σε αυτό το θέαμα.
   Στην Ελλάδα του 2015, της απόλυτης παρακμής και ξεφτίλας, όπου η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, υπό τον "έλεγχο" μίας αριστερής (με ΌΛΗ την αρνητική έννοια του όρου "αριστερός")κυβέρνησης, υπάρχουν και εκείνοι, που λένε ότι δεν τρέχει τίποτα να βλέπουν τυχόν παιδάκια αυτό το θέαμα, στα κέντρα των πόλεων (φαντάζομαι, με τη "λογική", αφού βλέπουν τα στράκια να φιλιούνται, μπροστά στη Μητρόπολη Αθηνών, αυτό σε πείραξε ;).
    Φυσικά, δεν είναι μόνον τα παιδιά, που τυχόν σοκάρονται, από το θέαμα δύο γυμνών ανδρών, οι περισσότεροι ανυποψίαστοι περαστικοί και θαμώνες των μαγαζιών, βιώνουν αισθήματα ντροπής, δυσάρεστης έκπληξης κλπ.
     Όσο και αν η Εισαγγελέας, προσπάθησε, με νομικίστικα επιχειρήματα, να τεκμηριώσει το δικαίωμά της να βλέπει "γυμνούς ακτιβιστές" στις πόλεις, η πραγματικότητα (νομική και όχι μόνον, κοινωνική κλπ.) είναι, ότι η συμπεριφορά αυτή, είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ του σχετικού άρθρου του Ποινικού μας Κώδικα, αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις καλύπτει και περιλαμβάνει και αναμένουμε, από τους Δικαστές, που θα κληθούν τελικά, να αποφασίσουν, να πράξουν τα δέοντα, ώστε να αποκατασταθεί η νομική και κοινωνική τάξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.