Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ούτε 3 ευρώ δεν αξίζουν !

    Μπορεί να ακούγεται σκληρό ή λυπηρό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος, να πάει κάποιος να ψηφίσει αύριο, στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, κάποιος, που δεν αισθάνεται "υποχρεωμένος", τουλάχιστον, ως ευεργετημένος (με ρουσφέτι, διορισμό κλπ).
  Δεν είναι φυσικά το μέγεθος του ποσού, ούτε το γεγονός, ότι θα δώσεις τα στοιχεία σου και μπορεί να "μαρκαριστείς" (λανθασμένα), ως μέλος της ΝΔ, αλλά τα πρόσωπα, στα οποία καλείσαι να δώσεις την ψήφο σου !
   Αν εξαιρέσεις τον Άδωνι, οι άλλοι τρεις, εκφράζουν ό,τι πιο παλιό, ό,τι πιο σάπιο, υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό του χθες, που αργοπεθαίνει, μιλάμε για "παιδιά του κομματικού σωλήνα", για "παιδιά του μπαμπά", τα οποία κάνουν ακόμα και το κακέκτυπο του αντρέα (βλέπε Τσίπρας) να φαντάζει ως κάτι καινούργιο...
   Ο Τσίπρας σερβίρει το ψέμα σε νέα συσκευασία, εκείνοι χρησιμοποιούν το ίδιο ψέμα και το ίδιο περιτύλιγμα, σχεδόν μηχανικά πλέον, αφού μόνον αυτό έχουν μάθει, αυτό ξέρουν και αυτό κάνουν !
    Όπως όλα δείχνουν, στο τέλος της διαδρομής, όσοι γέροι και λοιποί ευεργετηθέντες από τη ΝΔ (συμβασιούχοι και λοιπά τρωκτικά) πάνε να ψηφίσουν, θα βγάλουν, λέει, ως ..νέο Πρόεδρο, αυτόν ..που έχασε τις τελευταίες εκλογές, το Βαγγέλα (χαχα).
    Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως η ΝΔ θα αποφύγει τη διάσπαση, πως θα συνεχίσει να υπάρχει και να ζει αυτή η πολιτική αθλιότητα και είναι μάλιστα παράξενο, ότι η ΝΔ δεν έχει κατρακυλήσει ήδη, σε μονοψήφια ποσοστά, όπως το πασοκ !
     Η μόνη εξήγηση είναι ότι το πασοκ θεωρήθηκε υπεύθυνο, για την χρεοκοπία του 2010 και τις επώδυνες επιπτώσεις της (μνημόνια κλπ) και ο κόσμος αυτός, που ψήφιζε με το χέρι στην τσέπη, πήγε στον συριζα, που έλεγε τότε "λεφτά υπάρχουν", ενώ παράλληλα ξέχασαν πολλοί, τις τεράστιες ευθύνες της διακυβέρνησης "κουρασμένου", για την χρεοκοπία (σε ΌΛΑ τα επίπεδα, το οικονομικό είναι ..το λιγότερο).
    Ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις των υποψηφίων (κυρίως των 3, τον Άδωνι, όπως είπα, τον εξαιρώ, γιατί δεν έχει προλάβει να διαβρωθεί, από την πολιτική και την αγάπη για την καρέκλα), αναρωτιέται αν ζουν σε αυτήν την χώρα ή σε κάποιο παράλληλο σύμπαν (που είναι και της μόδας αυτή η έκφραση).
      Είμαι σίγουρος, ότι και στη ΝΔ, υπάρχουν λίγα, αλλά καλά στελέχη και θα είναι ευχής έργο, να φύγουν από τον υπόλοιπο καρκίνο, να αποσπαστούν και να φτιάξουν κάτι υγιές και αληθινό, όχι γιαλαντζί "κεντροδεξιά" (με 300.000 διορισμούς στο Δημόσιο, σε 5 χρόνια, λες και είναι οπαδοί του σοβιετισμού..), ούτε ακροδεξιά ναυάγια, ένα απλό, καθαρό, κεντροδεξιό κόμμα, με (αληθινά) φιλελεύθερη ιδεολογία, που να λέει αλήθειες, να μην χαϊδεύει αυτιά και κυρίως να μην κάνει τα αντίθετα, από αυτά, που υποτίθεται ότι πρεσβεύει !
      Βέβαια, με το να είσαι πολιτικός στην Ελλάδα και να λες αλήθειες, το μόνο, που καταφέρνεις, όπως αποδεικνύεται, είναι να γίνεσαι αντιπαθής, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση του Σπυρίδωνα (το προτιμώ, από το ..Άδωνις) Γεωργιάδη.
     
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.