Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Καιρός δεν ήταν ;

      Χθες ανακοινώθηκε, ότι η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία και ορισμένοι (βλ. Αμερική) έσπευσαν να την κατηγορήσουν, ίσως επειδή θέλουν να βομβαρδίζουν μόνον εκείνοι...
  Όποια και αν είναι τα κίνητρα της Ρωσίας, όσο ιδιοτελή ή μη και αν είναι, κανένας λογικός άνθρωπος, δεν μπορεί να μην συμφωνήσει, ότι πρέπει επιτέλους, να μπει ένα "στοπ" στους τζιχαντιστές και γενικά σε όσους ακραίους, έχουν αιματοκυλήσει τη Μέση Ανατολή.
   Αφού η διπλωματία (βλ. ΟΗΕ κλπ), αδυνατεί και αδρανεί να δώσει λύση, σε ένα συνεχιζόμενο, επί χρόνια έγκλημα-μαρτύριο, είναι καιρός, ο Δυτικός Κόσμος, να κηρύξει, με τη σειρά του, "τζιχάντ" ενάντια στους ..τζιχαντιστές !
    Για πόσο ακόμα, θα πρέπει να βλέπουμε αποκεφαλισμούς, σε ζωντανή μετάδοση, μέσω ίντερνετ ; Για πόσο ακόμα, θα πρέπει μωρά, γέροι κλπ, να αναγκάζονται να ξενιτευτούν από τις εστίες τους και συχνά να πνίγονται, σαν τα σκυλιά, στις φουρτουνιασμένες θάλασσες ; Για πόσο ακόμα, θα πρέπει να ανεχόμαστε τους βιασμούς και τις λοιπές θηριωδίες, που γίνονται στο όνομα του ..Θεού ;
    Αν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο Θεός είναι αγάπη, ότι κανένας Θεός και πουθενά, δεν μπορεί να επιδοκιμάζει ή να επιβραβεύει την αυτοκτονία, το βιασμό και τη δολοφονία, τότε είναι καιρός να αναληφθεί δράση.
    Είναι γνωστό εξάλλου, ότι η βία γεννάει τη βία (το ποιος ξεκίνησε βέβαια, είναι κάπως αμφιλεγόμενο..) και ότι μετά το έγκλημα, έρχεται πάντα η τιμωρία !
    Έτσι και εδώ, ο κόσμος, έχει ανάγκη να δει, κάτι απίθανους τύπους, όπως ο "τζιχάντι τζον" να τιμωρούνται, όπως πρέπει, να αποκατασταθεί η τάξη, η δικαιοσύνη και η ασφάλεια και σε αυτό το σκοπό, κανένας δεν μπορεί να είναι απέναντι, αλλά όλοι ενωμένοι.
    Το πρόβλημα με τους εξτρεμιστές, πρέπει να παταχθεί τώρα, δεν παίρνει άλλη αναβολή, όσο αδρανεί η Δύση, το κακό θα μεγαλώνει και σήμερα είναι η Συρία, αύριο θα είναι κάποια άλλη χώρα κ.ο.κ, είναι σαν την πυρκαγιά, που αν δεν σβηστεί γρήγορα, στην αρχή, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σαρώνει τα πάντα.
     Αν κριθεί ότι οι βομβαρδισμοί δεν είναι αποτελεσματικοί ή έχουν μεγάλες παράπλευρες απώλειες αμάχων, τότε πρέπει να εξεταστεί η ανάπτυξη διεθνών χερσαίων στρατευμάτων, για την απόκρουση και τον αφοπλισμό των φανατικών, για τους οποίους, είμαι σίγουρος, ότι δεν είναι περήφανη, η μεγάλη πλειοψηφία των μουσουλμάνων !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.