Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η μόνη που πρέπει να φύγει, είναι, η Χούντα της φασιστοαριστεράς !

    Σίγουρα, δεν είναι και τόσο δημοκρατικό, να θέτεις τελεσίγραφα, ωστόσο ποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση των υπολοίπων μελών της Ε.Ε, που επί 6 μήνες, έχουν ως συνομιλητές, τους συριζοψεκασμένους, οι οποίοι νομίζουν ότι η Ένωση, θα ..αλλάξει τους κανόνες της, επειδή αυτοί, πήραν, στις εκλογές, το 36% σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων (το ποσοστό αυτό, αντιστοιχεί σε κάτι λιγότερο από 2,5 εκατομμύρια, αν υπολογίσουμε και την αποχή, όταν ο συνολικός πληθυσμός της Ε.Ε είναι πάνω από 500 εκατομμύρια).
  Επίσης, δεν είναι εύκολο, να κάνεις υπομονή, για πάντα, με κάποιους, οι οποίοι θέλουν και την πίτα ολόκληρη και το "σκύλο" χορτάτο, όπως αποδεικνύει το "όχι" στο δημοψήφισμα και παράλληλα το "ναι" στο ευρώ, με μεγαλύτερο μάλιστα ποσοστό (άνω του 70%) !
   Ωστόσο, η λύση, δεν είναι το grexit, δεν μπορεί να είναι το grexit, να τιμωρηθεί ένας ολόκληρος λαός, μία χώρα, εξ αιτίας μίας γελοίας και χουντικής κυβέρνησης : αν κάποιος πρέπει να φύγει, από την Ε.Ε, αυτή είναι η χούντα της φασιστοαριστεράς, που έλαβε την εξουσία, υπό συγκεκριμένες ιστορικές συνθήκες (αγανάκτησης και απελπισίας) και αυτό δεν μπορεί να γίνει, σε μία ημέρα, χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα...
    Οι τρόποι, για να πέσει η Χούντα, είναι δύο και απλοί : πρώτον, ένα γενναίο "κούρεμα" των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων, από ένα ύψος και πάνω (π.χ 10.000 ευρώ) και φυσικά από ΟΛΕΣ τις τράπεζες, εγχώριες και ξένες, γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι είναι έξυπνοι και ασφαλείς, βγάζοντας ("μαύρο", συνήθως) χρήμα έξω !
    Το δεύτερο, που θα έρθει αυτόματα και μοιραία, είναι η αδυναμία πληρωμής μισθών και συντάξεων και όλο αυτό το εκρηκτικό μείγμα, σε συνδυασμό, με τις κλειστές τράπεζες, θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη (ελπίζω και εύχομαι αναίμακτη) και πτώση της Χούντας, από τα ίδια τα τρωκτικά, που τώρα την υποστηρίζουν...
    Μόνον έτσι, μόνον αν πονέσει και η τσέπη των συριζοψεκασμένων, θα πέσει αυτή η άθλια κυβέρνηση, η οποία υποστηρίζεται, σε συντριπτικό ποσοστό, από άτομα, τα οποία έχουν στερηθεί ελάχιστα, μέσα στα χρόνια των Μνημονίων !
    Θα είναι κρίμα και άδικο, να πάνε χαμένες οι αιματηρές θυσίες πέντε και πλέον χρόνων, των άλλων, για να παραμείνει η Ελλάδα, στον πυρήνα της Ευρώπης, επειδή το 35% παρασύρθηκε, από "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα"..
     Είναι προς το συμφέρον και των δανειστών, με λίγη υπομονή και στρατηγική ακόμα, να περιμένουν να συντριβεί, από μόνη της, η Χούντα της φασιστοαριστεράς, στην Ελλάδα, να εξαναγκαστεί σε παραίτηση και να πάμε σε εκλογές, προκειμένου να επανέλθει η Λογική, στην εξουσία !

1 σχόλιο:

  1. Χθες έκανε, η Πρόεδρος της Λιθουανίας, μία ΠΟΛΥ σωστή δήλωση, για τους συριζοψεκασμένους, που, επί 5 μήνες, παίζουν πόκερ κ.α, στις πλάτες μας (αλλά και στις πλάτες των εταίρων) και έσπευσε η σαρα, η μαρα και το κακό συναπάντημα, να της επιτεθεί, με άθλιο τρόπο, ενδεικτικό και αυτό της κατάντιας των νεοελληναράδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.