Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Χοντρός" εκβιασμός, αλλά για γέλια !

    Οι "απειλές" του Βενιζέλου, ότι αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και δεν ψηφίσει ο κόσμος, το κόμμα του οποίου ηγείται (πως λέγεται ; ΠΑΣΟΚ ; ελιά ; βελανιδιά ; κανείς δεν ξέρει, ακόμα και οι ψηφοφόροι του, θα μπερδευτούν στο τέλος !), ένα πάλαι ποτέ αριστερό κόμμα εξουσίας, θα ρίξει την κυβέρνηση, μόνο γέλιο και ..ανακούφιση προκαλούν !
  Θέλοντας να παίξει το τελευταίο του χαρτί, απειλεί και εκβιάζει, με πρωτοφανή ωμότητα, μπας και σώσει ό,τι σώζεται, λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς, με καθρεφτάκια...
   Η πλάκα είναι ότι το δίλημμα-γραμμή, ΠΑΣΟΚ ή ακυβερνησία, το έχουν υιοθετήσει όλα τα στελέχη του, ενώ ορισμένοι το πήγαν και παραπέρα, ως "καλοί στρατιώτες" της παράταξης, που λίγδωσε το αντεράκι τους, επί παπανδρεϊσμού (σύμφωνα με δήλωση πρώην στελέχους τους), λένε ότι θα γίνουμε Ουκρανία, δηλαδή θα πάμε σε εμφύλιο, αν δεν πάρουν τα ποσοστά, που ..ονειρεύονται !
    Η μανία τους με την εξουσία, που γλιστράει από τα χέρια τους, επειδή δεν ήταν, ούτε είναι άξιοι να την διαχειριστούν και η πρωτοφανής προσκόλληση στην καρέκλα και την κουτάλα, τους έχει τυφλώσει τόσο, που δεν βλέπουν τα προφανή...(ή απλά μπλοφάρουν, κάνοντας τους χαζούς)
    Πρώτον, σε καταστάσεις Ουκρανίας, μας οδηγεί η πολιτική των τελευταίων 4 ετών, που φορολογεί τα κοτέτσια και εξαθλιώνει τον κόσμο, για να συντηρούνται οι ίδιοι και οι όμοιοί τους, δηλαδή τρωκτικά, αργόμισθοι, ανεπάγγελτοι, λαμόγια και λοιποί κρατικοδίαιτοι κηφήνες, ήτοι "αριστεροί", με ..δεξιότατες τσέπες, που χρεώνουν στον εργαζόμενο, ό,τι οι ίδιοι καταναλώνουν, επειδή δεν έχουν μάθει να πληρώνουν !
    Δεύτερον, όσο χάλια και αν είναι αυτή η κυβέρνηση, κανείς δεν θέλει εκλογές τώρα ή πολιτική αστάθεια, γιατί εχθρός του κακού, είναι το χειρότερο (βλέπε συριζα) και επομένως αν τη ρίξουν, θα χάσουν και το 5%, που μπορεί να έχουν τώρα και να πάνε σε ποσοστά ..Κουβέλη (κοντά στο 1,5 %).
    Εν ολίγοις, ο Βενιζέλος και το παρεάκι του, μας απειλούν ότι θα αυτοκτονήσουν και δε νομίζω ότι θα ήθελε κανείς ..να τους εμποδίσει ! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα (αν και με αυτό το σωματότυπο, ακόμα και το πήδημα είναι αδύνατον)
     Η ψήφος, στις ευρωεκλογές, ΕΙΝΑΙ χαλαρή, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να συναχθούν ασφαλή ή γενικότερα πολιτικά συμπεράσματα, διότι μικρή έως ελάχιστη σημασία, για την καθημερινότητα του πολίτη, έχει ποια τρωκτικά θα στείλουμε στην Ευρωβουλή, με την οποία ασχολούμαστε μία φορά στα 5 χρόνια και τον υπόλοιπο καιρό, αγνοούμε την ύπαρξή της !
     Αντίθετα, πιθανές εθνικές εκλογές, τώρα, θα οδηγούσαν 8 στους 10 τωρινούς βουλευτές, εκτός της νέας Βουλής και αυτό προφανώς, δεν το θέλει κανένας τους...Οπότε ίσως το ξανασκεφτούν εκεί στην Ελιά, μήπως σκάβουν το λάκκο τους..
     Η σημασία που δίνει στις ευρωεκλογές ο Μπένι, το κλίμα πόλωσης και συσπείρωσης, που πάει να δημιουργήσει, λες και ζούμε στη δεκαετία του '80, έχει διττή ανάγνωση : αφενός, βλέπει την καρέκλα του να τρίζει και αφετέρου, πάει να κλέψει πίσω, όσους έφυγαν για συριζα, γιατί τάζει περισσότερα και πολεμάει με τα όπλα του παπανδρεϊσμού (λαϊκισμός, παροχολογία και άλλες μπούρδες) !
     Βέβαια, δεν πρόκειται να γυρίσουν έτσι, αφού τα τρωκτικά του συριζα, επιθυμούν διακαώς τις εθνικές εκλογές, χάρη θα τους κάνει, όχι κακό...
     Μπορεί βέβαια να το κάνει και απλά, γιατί όσο μεγαλύτερα ποσοστά έχει, τόσο μεγαλύτερη επιχορήγηση, από τα χρήματα των φορολογουμένων θα λάβει, όχι όμως για να πληρώσει τα δανεικά και αγύριστα, που έχουν πάρει, από τις τράπεζες, ούτε τους μισθούς των απλήρωτων υπαλλήλων, αλλά για να κερδίσει, με δωροδοκίες, νέους πελάτες-ψηφοφόρους, ό,τι έκαναν δηλαδή τα μεγάλα κόμματα, εδώ και 30 χρόνια !
      Όταν βλέπεις την ελιά, να ..πέφτει, δεν πας να τη στηρίξεις, γιατί θα σε πλακώσει και θα σκοτωθείς, απλά φεύγεις και κοιτάς την πτώση της και μετά την κόβεις, για καυσόξυλα...
     

1 σχόλιο:

  1. Δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χαζοί στο ΠΑΣΟΚ, που να πιστεύουν ότι τα χαμηλά ποσοστά τους, οφείλονται στην συμμετοχή τους στην κυβέρνηση και όχι ...στο άθλιο παρελθόν τους και στο ότι δεν έχει γίνει ακόμα εκκαθάριση (προσώπων, αλλά και ιδεολογιών) !! Άρα το δίλημμα, είναι ψεύτικο, εκβιαστικό και παραπλανητικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.