Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Επίτηδες το κάνουν ;;

    Με τα συνεχόμενα αυτογκόλ, εκεί στο συριζα, έχει χαθεί η μπάλα, κυρίως με τα όσα λένε οι 2 συνήθεις ύποπτοι, Γλέζος και Σταθάκης, αναρωτιέσαι τελικά, αν όντως έχουν πρόθεση να παραμείνουν αιωνίως, στην αντιπολίτευση, εκεί όπου ανήκουν και νιώθουν και πιο άνετα !
   Βλέπετε, η σκέψη να αποκτήσει κάποια στιγμή η Ελλάδα, αριστερή κυβέρνηση και να γίνουμε ένα από τα ελάχιστα -παγκοσμίως- κράτη, με τέτοια, ζαλίζει ακόμα και τους ίδιους, θα αισθάνονται σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, δηλαδή άσχημα...
    Ο Σταθάκης, σε μία κρίση ειλικρίνειας, ουσιαστικά παραδέχτηκε αυτό, που όλοι υποψιαζόμαστε, ότι δηλαδή ούτε θα επαναπροσλάβουν απολυμένους, ούτε μισθούς και συντάξεις, θα αυξήσουν, τίποτα από όσα ως "τζάμπα μάγκες", υπόσχονται !
    Τα "καλύτερα" όμως τα είπε ο σούπερ παππούς, μιλώντας, άθελά του ή όχι, ως νεοφιλελεύθερος και κάνοντας ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σκηνικό, να τρέμει, από τα λόγια του...
     Έκανε βέβαια ένα μεγάλο λάθος, μιλώντας για εφαρμογή "εσωτερικού δανεισμού", λες και αυτό, που συμβαίνει στην Ελλάδα, τα τελευταία 4 σχεδόν χρόνια, δεν είναι εσωτερικός δανεισμός ! Με την υπερφορολόγηση, τα χαράτσια, κατάργηση αφορολόγητου και απαλλαγών κλπ, επί δικαίων και αδίκων, ό,τι δε μας δίνουν πλέον οι ξένοι, πάνε να το πάρουν από εμάς, είτε κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι με τον Πάγκαλο, είτε όχι (είχα γράψει σχετική ανάρτηση για το "πέρασμα" από τον εξωτερικό, στον εσωτερικό, δανεισμό, αρκετά πριν).
     Το ενδιαφέρον κομμάτι των λεγομένων του Γλέζου, είναι ότι θα επιβαρυνθούν περισσότερο, οι πιο πλούσιοι, έριξε μάλιστα τον πήχυ αρκετά, στα 30 χιλιάρικα ετησίως !
     Είναι ενδιαφέρον και συνάμα διασκεδαστικό, διότι η πρόταση προέρχεται από έναν αριστερό και επειδή στη χώρα μας, συμβαίνει το εξής παράδοξο : οι πιο πλούσιοι, είναι οι "αριστεροί", στην Ελλάδα...(αριστεροί στα λόγια και δεξιοί στην τσέπη)
      Οι πρώτοι που πρέπει να "πάγωσαν", ακούγοντας τον παππού, πρέπει να ήταν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι βουλευτές και οι 300, αλλά περισσότερο του συριζα, που είναι και από τους πιο πλούσιους, σου λέει θα βγάλουμε αριστερή κυβέρνηση και θα κάνει, ό,τι δεν τόλμησε καμία έως τώρα κυβέρνηση : να φορολογήσει τα πάσης φύσεως τρωκτικά, όλους αυτούς, που έχουν από 30 ή 100 χιλιάδες εισόδημα, ετησίως και πάνω, αλλά όχι από την εργασία ή την αξία τους, αλλά από τον ..κρατικό προϋπολογισμό, τον πλούτο, που παράγει η ..ιδιωτική οικονομία (και μόνον) !
       Μιας και μιλάμε πολιτικά, να πούμε και στον χοντρό, που ενώ τα μάσησε, φαίνεται να επιμένει σε εκβιασμούς και διλήμματα, το εξής απλό : ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται...Όταν ο κόσμος έχει πιάσει πάτο και δεν έχει πλέον να περιμένει τίποτα από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, κανένας εκβιασμός, δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα...
       Αν υλοποιήσει την απειλή του και πέσει η κυβέρνηση και έρθει στα πράγματα ο συριζα, από τη χρεοκοπία, που θα ακολουθήσει, ζημιωμένος, δεν θα βγει ο ψηφοφόρος, που τόσο ωμά και άθλια, εκβιάζουν, αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ, αυτοί θα χάσουν τα προνόμια και τα πολλά-υπερβολικά λεφτά, που τώρα παίρνουν ! Ελπίζω να το καταλάβει (ή μήπως να μην το καταλάβει ; χαχα)
       Βέβαια, το περισσότερο γέλιο (όσο μπορεί να γελάει κανείς με την κατάντια του άλλου) το βγάζει ο μπαρμπά Φώτης, που κουνάει το δάκτυλο στο βενιζέλο, να μην τρομοκρατεί τους εκλογείς !
       Αυτός, ο χοντρός, τουλάχιστον, ρε μπάρμπα, τρομοκρατεί και προειδοποιεί, δεν έφυγε από την κυβέρνηση, σε ένα απόγευμα, όπως εσύ, που τρομοκράτησες, με τον πιο ελεεινό τρόπο, τους ψηφοφόρους, που σε στήριξαν, χωρίς να ανήκουν καν στη δημαρ, για να σχηματιστεί κυβέρνηση και να μην πέσουμε στα σκατά (βλέπε συριζα)...
       Και να πεις ότι άξιζε ο λόγος, που έφυγε ! Η ΕΡΤ είναι ακόμα εδώ, δεν έκλεισε ποτέ, τα ίδια πρόσωπα βλέπουμε, σαν να μην πέρασε μια μέρα..
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.