Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, είναι προδότης !

    Φυσικά πρόκειται για προσωπική εκτίμηση και ξέρω ότι ελάχιστους θα επηρεάσει, αφού οι Έλληνες πλέον ψηφίζουν με το ένα χέρι στην τσέπη, όποιον τάζει τα περισσότερα (ψευδώς βέβαια), όμως η γνώμη μου, είναι πως όποιος ψηφίσει συριζα, δεν πρέπει να λέγεται Έλληνας και προδίδει τη χώρα του και τα παιδιά του (και δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα, ό,τι και να βγάλει η κάλπη θα είναι σεβαστό, αφού δημοκρατία έχουμε) !
  Καταρχάς, δεν περιμέναμε έναν βουλευτή του, για να μάθουμε ότι ο τσίπρας, είναι άθεος, με την έννοια ότι δεν πιστεύει στην επικρατούσα Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη μας, γιατί μπορεί να πιστεύει στο Βούδα ή να έχει για Θεό του το χρήμα ή το Σατανά, να μην είναι τελείως "άθεος" δηλαδή...
  Αυτό προκύπτει από τις πράξεις του, κυρίως από το γεγονός ότι δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει βαφτίσει τα παιδιά του, ότι γυρνάει την πλάτη στα Μυστήρια της Εκκλησίας μας (θα το πληρώσει βέβαια, αργά ή γρήγορα, αυτό είναι σίγουρο) και όχι από τα λόγια τρίτων ή και του ίδιου !
  Γιατί θα μπορούσε άνετα να βγει και να το παίξει Χριστιανός, όπως όταν φίλησε στον Αγιασμό -με το ζόρι βέβαια- το Σταυρό, ο καθένας μπορεί να είναι ένθεος και πιστός, στα λόγια, όμως οι πράξεις και τα γεγονότα φανερώνουν σε τι πιστεύει ο καθένας...
  Εδώ έγκεινται και οι μεγάλες ευθύνες, τόσο του Αρχιεπισκόπου, όσο και του Πατριάρχη, οι οποίοι τον δέχτηκαν ως συνομιλητή τους και έπαιξαν το επικοινωνιακό του παιχνιδάκι, διότι ο τσίπρας είναι τόσο υποκριτής και αδίστακτος, που μπορεί να το παίζει ακόμα και Χριστιανός, για να παρασύρει κάποιους αφελείς και να τον ψηφίσουν... !
   Το ίδιο άθλιο επικοινωνιακό παιχνίδι έπαιξε και ο παπαδημούλης (αν κάποιος πρόγονός του, υπήρξε όντως Παπάς, θα τρίζουν τα κόκκαλά του), όταν βγήκε να υπερασπιστεί, μαζί με άλλους "αρθρογράφους", που έχουν μπερδέψει τη βούρτσα με το ανδρικό μόριο, τους τελειωμένους, που καθυβρίζουν έναν Άγιο άνθρωπο, όπως ο γέροντας Παΐσιος, ονομάζοντας-βαφτίζοντας αυτή την αθλιότητα ως "σάτιρα" (να δώσω και ένα μπράβο στους δικαστές που καταδίκασαν, ως όφειλαν, εφαρμόζοντας το Νόμο, όσους παίζουν με λάθος παιχνίδια...)
   Και εδώ πάντως, θεωρώ ότι υπάρχουν ευθύνες της επίσημης Εκκλησίας, η οποία καθυστερεί υπερβολικά να κατατάξει τον γέροντα Παΐσιο, στη χορεία των Αγίων, όπου ανήκει, διότι έτσι ίσως το ξανασκέφτονταν οι υβριστές Του (που έτσι βέβαια Του προσθέτουν τιμή, δεν Του αφαιρούν, αφού κάποιο λόγο θα έχει ο Διάβολος, για να Τον δια-βάλλει έτσι).
   Βέβαια, δεν είναι μόνο θρησκευτικοί οι λόγοι, για να μην ψηφίσει κανείς το συνασπισμό των δυνάμεων του σκότους και της οπισθοδρόμησης !
   Αν δει κανείς με πόση έπαρση και αλαζονεία, μιλάνε οι εκπρόσωποί του, στις διάφορες εκπομπές, από τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις, τους έδειξαν να προηγούνται, φαίνεται πόσο επικίνδυνοι είναι, έτοιμοι να σαρώσουν ό,τι έχει απομείνει όρθιο..
   Θέλουν να μας γυρίσουν στη δραχμή, όλοι αυτοί, που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σε μετρητά και μετοχές, ώστε η αξία της ήδη τεράστιας περιουσίας τους, να δεκαπλασιαστεί σε ένα βράδυ !
     Μιλάνε για κυνήγι επενδυτών, αντιστέκονται σε ΚΑΘΕ αλλαγή και μεταρρύθμιση, που είναι αναγκαία, για να ξαναγίνει η Ελλάδα, κράτος και όχι χαμαιτυπείο και έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί", εκείνοι που εκφράζουν την πιο βαθιά συντήρηση και προσκόλληση σε τακτικές και νοοτροπίες, που μας χρεοκόπησαν...
     Θα μου πει κάποιος και τι προτείνεις να ψηφίσουμε ; Τις ληστοσυμμορίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ή τους εγκληματίες-προφυλακισμένους της Χ.Α ; Όχι φυσικά, υπάρχουν και άλλα κόμματα και ας ευχηθούμε να δημιουργηθούν και νέα, έως τις εκλογές !
     Μία καλή περίπτωση, που ταιριάζει στην ιδεολογία μου, φαντάζει το κόμμα ΔΡΑΣΗ, αλλά δε μου πάει να το ψηφίσω, επειδή στις τελευταίες εκλογές, είχε συμμαχήσει, με τις λούγκρες του Βαλλιανάτου...
     Θα ψηφίσω ένα χριστιανικό, φιλελεύθερο κόμμα, του λεγόμενου "κεντρώου" (και λίγο κεντροδεξιού) χώρου, ..αν υπάρχει !


 

1 σχόλιο:

  1. Έχω ξαναπεί ότι για εμάς, που δεν περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ και από ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση, μικρή σημασία έχει ποιος θα κερδίσει τις όποιες εκλογές ! Οι μεγάλοι χαμένοι, θα είναι τελικά οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του συριζα και το κάζο, που θα πάθουν, θα είναι 2 φορές μεγαλύτερο, από εκείνο, που έπαθαν, όταν πίστεψαν και ψήφισαν το Τζέφρι...(αφού για τα ίδια άτομα μιλάμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.