Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

τα "καρναβάλια" αποκαλύπτονται σιγά σιγά...

   Σταδιακά, στα πλαίσια της διενεργούμενης δικαστικής έρευνας, έρχονται στο φως, ολοένα και περισσότερα στοιχεία, για το πραγματικό πρόσωπο της χ.α, τα στόματα ανοίγουν και αποκαλύπτεται η αθλιότητα, σε όλο της το "μεγαλείο" !
  Οι δημοσιογράφοι, που κάποτε καλούσαν τα στελέχη της, για να κάνουν "νούμερα", ξαφνικά πέφτουν από τα σύννεφα και δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους (χαχα), με τις αποκαλύψεις, για τις ναζιστικές πρακτικές, τις κουκούλες, την στρατιωτική εκπαίδευση και τις (κατ' ιδίαν) παραδοχές τους, για το τι πραγματικά είναι και τι πιστεύουν (νόμιζαν ότι αυτά θα έμεναν "μεταξύ τους", έλα όμως που "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον").
  Ο παναγιώταρος, κινούμενος στο γνωστό επίπεδο και ύφος, όλων των στελεχών της χ.α, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς ή βρέφη, μίλησε για ...αποκριάτικες στολές και μακάρι, τα ίδια να πουν και στους δικαστές (χαχα) !
  Όσο αγανακτισμένος, όσο θυμωμένος (και δικαίως) να είσαι από το υπάρχον άθλιο πολιτικό κατεστημένο, δεν μπορεί να είσαι τόσο τυφλός και να μην βλέπεις μπροστά σου, να αρνείσαι την πραγματικότητα και να εξακολουθείς να δηλώνεις "οπαδός" αυτής της "τραγικής" οργάνωσης...
 Αν η χ.α εξακολουθούσε να είναι ένα καλαμπούρι 5-10 παράφρονων, όπως ξεκίνησε, όλοι τώρα θα γελούσαμε με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία, που έρχονται στη δημοσιότητα, θα μιλούσαμε όντως για ένα "καρναβάλι για πάντα", όπως το πατρινό, όμως η διείσδυση που έχει σε άμυαλα και ανεγκέφαλα άτομα, δεν μας επιτρέπει να γελάσουμε !
  Δεν χρειάζεται να έχεις I.Q αϊνστάϊν, για να δεις το προφανές και να ερμηνεύσεις αυτό που βλέπουν τα μάτια σου : Κατά την τελευταία έρευνα, που έγινε σε σπίτια 3 βουλευτών της χ.α, όλοι είδαμε σε τι "φτωχικά" ζουν αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι "λαϊκοί αγωνιστές", άσχετα αν είναι ιδιόκτητα ή νοικιασμένα, το ένα μάλιστα, χωρίς να είναι κανείς πολεοδόμος, ήταν προφανές ότι είχε όλες τις πολεοδομικές παραβάσεις, που προβλέπει ο οικοδομικός κανονισμός...
  Αυτοί, που κόπτονται δήθεν για τη νομιμότητα, επιλέγουν να ζουν σε αυθαίρετες κατασκευές (ένας βουλευτής μάλιστα δήλωσε πρόσφατα ότι οδηγεί χωρίς άδεια οδήγησης και ότι αυτό είναι κάτι ..φυσιολογικό), ενώ ουδέποτε εφάρμοσαν την υπόσχεση να δίνουν τη βουλευτική τους αποζημίωση, για κοινωφελείς σκοπούς (επειδή δεν το κάνουν και οι υπόλοιποι) !
  Τόσα χρόνια, μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν ανεπάγγελτοι και το ερώτημα, που προκύπτει, είναι σε τι είναι καλύτεροι, οι βουλευτές της χ.α : που έχει δουλέψει ο μιχαλολιάκος, ο παππάς, ο κασιδιάρης και ο "καιάδας" ; Άλλοι δηλώνουν μέλη συγκροτημάτων, που δεν τα ξέρει κανείς, άλλος ιατρικός επισκέπτης, με πτυχίο γεωπόνου και πάει λέγοντας, με άλλα λόγια : πλήρης αδιαφάνεια, αναφορικά με το πώς ζούσαν, πως συντηρούνταν αυτά τα άτομα και ποιες είναι τελικά οι (αφανείς) πηγές χρηματοδότησης της χ.α. Αυτοί θα μας σώσουν ;
   Αν δεν αλλάξουν τροπάριο, ο μιχαλολιάκος και οι άλλοι, όχι αίτηση αποφυλάκισης, δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, αλλά πολύ φοβάμαι, ότι δεν θα βγουν ποτέ από τη φυλακή !
   Ούτε ο κόσμος, ούτε οι δικαστές, είναι χαζοί, για να πιστέψουν σε θεωρίες "αποκριάτικων κουστουμιών" και στο φινάλε, αν θέλετε να ασχολείστε, με αυτές τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ, κάντε το μεταξύ σας, στα σπίτια σας, όχι να θέλετε να έχετε και δημόσιο λόγο και συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα, παρασύροντας στο σκοτάδι και πλήθος "πλανεμένων προβάτων", που νομίζουν ότι η χ.α, θα λύσει το πρόβλημα της α(ν)εργίας τους...




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.