Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

βγάλτε τους τα ράσα και ξυρίστε τους !!

   Τι άλλο θα ακούσουμε, σε αυτήν την κατακαημένη χώρα ; Ιερείς (καμιά 40ριά), ταξίδεψαν από τις επαρχίες Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και έφτασαν έξω από το Κοινοβούλιο, για να διαμαρτυρηθούν, λέει, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο !!
    Το ερώτημα, είναι, γιατί δεν τους έχει ξυρίσει ο Ιερώνυμος ΉΔΗ ; Δεν ξέρω, αν πρέπει να αφοριστούν κιόλας, αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα, διαδικαστικά, της Εκκλησίας και δεν θέλω να ανακατευτώ.
     Ωστόσο, η απορία παραμένει ; Μπορεί αυτοί οι επίορκοι ιερείς, να τελούν τα Άγια Μυστήρια, όταν υποστηρίζουν το ρατσισμό, το τυφλό μίσος και τη βία ;; Φυσικά και όχι.
     Το πλέον ειρωνικό, είναι ότι, προέρχονται, από μία περιοχή, τα Καλάβρυτα, που βίωσε με τον πλέον τραγικό και σκληρό τρόπο, της συνέπειες της ναζιστικής θηριωδίας και αντί να χτυπούν χαρμόσυνα τις καμπάνες, επέλεξαν να τις χτυπήσουν πένθιμα.. Τι να πεις ; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου !
      Η καθαίρεση φυσικά, πρέπει να αρχίσει από ψηλά, από το κεφάλι, είναι γνωστό ότι ο μητροπολίτης εκεί, συγχρωτίζεται και χαριεντίζεται με χρυσαυγίτες...
      Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είναι ανάγκη και πρέπει να ψηφιστεί, επειδή κάποιοι δεν παίρνουν από λόγια, μπορεί σε κάποιες, διάσπαρτες, διατάξεις, να υφίστανται επιβαρυντικές περιστάσεις, για τα ρατσιστικά εγκλήματα, ωστόσο, το πρόβλημα έχει φτάσει στο σημείο "του μη παραπέρα" και χρειάζεται συνολική και συστηματική αντιμετώπιση !
      Όλοι αυτοί, που συστήνουν "τάγματα εφόδου", νομίζοντας ότι είναι σερίφηδες, επειδή ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ από εξιλαστήρια θύματα, κάποιους, στους οποίους θα φορτώσουν τις άχαρες και ανούσιες ζωές τους, όλοι αυτοί οι τελειωμένοι, λοιπόν, πρέπει να συνετιστούν, με την επιβουλή του Νόμου, αφού νομίζουν ότι αυτό που κάνουν, είναι παιχνίδι ή κάτι "καλό" !
      Αν οι αλλοδαποί δεν τηρούν το Νόμο, υπάρχει συγεκριμένη διαδικασία και συγκεκριμένα όργανα, για να λογοδοτήσουν, δε χρειαζόμαστε αυτά τα "ζόμπι", που χτυπάνε αδιακρίτως, ακόμα και παιδιά, εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή και τα άλλα "σκυλιά" (τα κανονικά), που κουβαλάνε.
     Αναμένουμε, λοιπόν, την αντίδραση της επίσημης Εκκλησίας, αν θα εμέσει, ως οφείλει, από τους κόλπους της, αυτούς, που δεν τιμούν το ράσο και τον όρκο τους !
      Δεν χρειάζεται να αναφέρω, ότι υπάρχει ειδικό δωματιάκι, στα έγκατα της Κολάσεως, για όσους ιερείς δεν τιμούν το "σχήμα" τους, με έξτρα "περιποίηση"...









 

1 σχόλιο:

  1. η βασικότερη αρχή του ποινικού δικαίου, είναι πως τιμωρούνται μόνον συγκεκριμένες πράξεις, όχι σκέψεις και φρονήματα, αυτό είναι και πρέπει να είναι αυτονόητο, επειδή γίνεται συζήτηση για το περιεχόμενο του Νόμου. Αν κάποιος έχει αρρωστημένες-ρατσιστικές απόψεις και τις κρατάει για τον εαυτό του, δεν υπάρχει πρόβλημα, αν όμως τις κηρύττει δημόσια και προσπαθεί να "προσηλυτίσει" και άλλους, τότε μιλάμε για συμπεριφορά στον εξωτερικό κόσμο, για πράξη, που μπορεί να τιμωρηθεί. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται λεπτότητα και προσοχή η διατύπωση του τελικού Νόμου, αν τελικά προωθηθεί, διότι η ΝΔ διαθέτει ουκ ολίγα φασισταριά και φοβάται μήπως χάσει ψηφαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.