Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

πόσο ηλίθιοι μπορεί να είστε ;; πόσο ;

   Το ερώτημα απευθύνεται στους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, σε όσους την ψήφισαν ή προτίθενται να την ψηφίσουν και είναι φυσικά ρητορικό, δεν χρειάζεται να απαντήσετε, την απάντηση την ξέρουμε και την βλέπουμε κάθε μέρα, όπως σήμερα.
   Στη θέση του επιθέτου "ηλίθιοι" θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα σωρό άλλα "κοσμητικά" επίθετα, από την πλούσια ελληνική γλώσσα !
   Κάποτε στην Ελλάδα, εξαγόραζαν την ψήφο, με διορισμό στο Δημόσιο, τώρα, με τη ΧΑ, αρκεί ένα μπούτι αρνί και να επιδείξεις την ταυτότητά σου, ότι είσαι έλληνας υπήκοος, άσχετα αν το επίθετό σου έχει τούρικες ρίζες, όπως συμβαίνει με το 30% τουλάχιστον των ...ελλήνων, για τέτοιο λαϊκισμό και τέτοια κατάντια μιλάμε, ελέω πείνας, αλλά και λόγω του ότι το τζάμπα, πάντα το προτιμάμε...
    Με βουλευτές, οι οποίοι έχουν χυδαία συμπεριφορά και συμπεριφέρονται ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, έχοντας αποθρασυνθεί από τη βουλευτική ασυλία και νομίζοντας ότι απέκτησαν εξουσία (με 7% !), η Χ.Α είναι ένα αποκρουστικό φασιστικό μόρφωμα, το οποίο ίσως πρέπει ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, για να τελειώνουμε, προτού μεγαλώσει το φίδι και άλλο !!
     Το τι είναι η ΧΑ, είναι εύκολο να το καταλάβεις, αυτό που δυσκολεύομαι να καταλάβω, είναι άλλο : τι κόμπλεξ κατωτερότητας, τι απωθημένα, πόσο δυστυχισμένος μπορεί να είναι κάποιος, που να ψηφίζει ΧΑ και να καμαρώνει κιόλας, να πιστεύει ότι η ΧΑ θα του λύσει τα προβλήματα ή να πιστεύει ότι για τη χάλια ζωή του, ευθύνεται ο πακιστανός στο φανάρι ;;
     Όσο ξύλο και αν έτρωγες από τη μαμά του μικρός, όσα ρατσιστικά παραμύθια και να έχεις ακούσει, αυτό το πράγμα, που λέγεται ΧΑ δεν μπορεί να το συμπαθήσεις !
     Θα σας πω μόνον για τα 2 άτομα, που έτυχε να γνωρίσω κάποτε και δήλωναν οπαδοί της Χ.Α  : η μία, μία κακάσχημη μόνιμη υπαξιωματικός του ναυτικού, γύρω στα 35, που δεν ήξερε να βράσει ούτε αυγό και ο άλλος, επίσης άσχημος, ιδιωτικός υπάλληλος, που ΚΑΘΕ Κυριακή, πάει στη Φυλής, όπου φαντάζομαι ότι δεν υπηρετούν ..ελληνίδες ! Κάντε τις πράξεις, 4 φορές το μήνα, επί 12 μήνες, επί 20 ευρώ, επί 20 χρόνια, για να καταλάβετε πόσα λεφτά έχει δώσει σε (επαγγελματίες-αλλοδαπές) πουτάνες !
     Φαντάζομαι ότι το "επίπεδο" των ψηφοφόρων της Χ.Α, πάνω-κάτω, αυτό είναι, οπότε αναρωτηθείτε εάν θέλετε να ανήκετε και εσείς σε αυτήν την "ευγενή" συνομωταξία ζώων, ε, ανθρώπων, ήθελα να πω, αφού εξωτερικά είναι σαν όλους εμάς (όσοι δεν φοράνε μαύρα μπλουζάκια και δεν έχουν ξυρίσει τα κεφάλια τους, τουλάχιστον). 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.