Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ένα σχόλιο για την αθώωση Κασιδιάρη !

   Είναι αξίωμα στη ζωή, πως όταν κάτι δεν αξίζει ή είναι κακό ή άσχημο, όπως η Χ.Α, καλό είναι να μην ασχολείσαι μαζί του καθόλου, γιατί έτσι του δίνεις αξία !
   Με βάση το αξίωμα αυτό, κανονικά δεν θα έπρεπε να αναφέρομαι καθόλου στον Κασιδιάρη και τις δικαστικές του περιπέτειες, ωστόσο, επειδή προκαλούν δημόσια και επειδή το θέμα είναι (και) νομικό, επέλεξα να κάνω ένα σχόλιο.
   Ο Κασιδιάρης λοιπόν, δήλωσε, συνοδευόμενος από τους γνωστούς φουσκωτούς τύπους, με τα μαύρα ρούχα, τα ξυρισμένα κεφάλια, τα γένια και τα γυαλιά ηλίου, ότι θα μας τρίψει στα μούτρα την απόφαση, που τον απάλλαξε ...λόγω αμφιβολιών !
    Το πρώτο κρατούμενο λοιπόν, είναι ότι δεν απέδειξε την αθωώτητά του, απλά το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν αποδείχθηκε η ενοχή του και με βάση το περιβόητο τεκμήριο αθωώτητας, μοιραία τον απάλλαξε, που σημαίνει ότι δεν έπεισε κανέναν (και σίγουρα όχι εμένα) ότι είναι αθώος και κακώς πανηγυρίζει αυτός και οι "ακόλουθοί" του.
    Το βασικό στοιχείο εναντίον του, ήταν η μαρτυρία γυναίκας, που συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του Ι.Χ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της επίθεσης και το οποίο ανήκε στον Κασιδιάρη : ο ίδιος, για να αντικρούσει αυτή τη μαρτυρία, υποστήριξε ότι (παρότι ..γεωπόνος) βρισκόταν σε Νοσοκομείο, ως ιατρικός επισκέπτης και δε γνωρίζω αν επιβεβαιώθηκε αυτό, στο Δικαστήριο, από κάποιο άλλο στοιχείο.
    Το σίγουρο είναι ότι η εν λόγω Δίκη, ΔΕΝ διεξήχθη, όπως πρέπει να διεξάγεται, μία δίκαιη Δίκη και εξηγούμαι : η υπόθεση δικάστηκε τώρα, σε πρώτο βαθμό, μετά από ...7 χρόνια, λόγω αναβολών (!), με συνέπεια στο μεταξύ να έχουν εξασθενίσει τα αποδεικτικά μέσα και ο Κασιδιάρης να έχει εκλεγεί -εντωμεταξύ- βουλευτής...
     Η βουλευτική ιδιότητα του κατηγορούμενου, κατά τη γνώμη μου, επηρέασε (κακώς φυσικά) την κρίση των Δικαστών υπέρ του, όπως επίσης και το "κλίμα", που φρόντισαν να καλλιεργήσουν μέσα στην αίθουσα, οι περίεργοι αυτοί τύποι, που τον συνόδευαν.
     Το αποκορύφωμα της αστειότητας, όμως, είναι το βασικό επιχείρημα του Κασιδιάρη, ότι δηλαδή υπήρξε θύμα πολιτικής σκευωρίας, από τη μάρτυρα, που κατ΄εκείνον ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ...!!
     Ούτε λίγο, ούτε πολύ, λοιπόν, υποστήριξε με σοβαρότητα, ότι ένας ...ιατρικός επισκέπτης, που δεν τον ήξερε ΟΥΤΕ η μάνα του, τότε, έπεσε θύμα πολιτικής δίωξης, από αντίπαλες παρατάξεις, σε μια εποχή, που η Χ.Α είχε ποσοστά της τάξης του 0,4% !!
     Τέλος, απείλησε με μήνυση για ψευδορκία τη μάρτυρα κατηγορίας, όχι τότε, πριν 7 χρόνια, που ξεκίνησε η υπόθεση, αλλά ..τώρα, που είναι βουλευτής και αθωώθηκε (...), για τέτοια "μαγκιά" και αντριλίκι μιλάμε (χαχα).
      Από τότε που μπήκε στη Βουλή η Χ.Α, υπολογίζω ότι καταθέτει ..μία μήνυση την εβδομάδα, γεγονός καλό, μόνον για τα δημόσια ταμεία, λόγω των παραβόλων, που πληρώνει (αν πληρώνει δηλαδή, γιατί μπορεί να υπάρχει και καμία απαλλαγή, που αγνοώ).
      Ο Κασιδιάρης αυτός είναι, το έχει δείξει επανειλημμένα, το πρόβλημα ξεκινάει, με τα "πρόβατα", που τον υποστηρίζουν, τον χειροκρότησαν, μετά τη Δίκη και ...πίστεψαν ότι είναι αθώος (πραγματικά, όχι λόγω αμφιβολιών). Αυτό είναι το ανησυχητικό !




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.