Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αμετανόητοι και προκλητικοί !!

   Κάπου πήρε το μάτι μου χθες, μία λίστα με τους φορείς, που εξαιρούνται, λέει, από τον πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο : με μια γρήγορη ματιά, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για τις κατεξοχήν "βυσματικές" θέσεις, που τις βαφτίζουν ως "σύμβουλος", "εξωτερικός συνεργάτης" κλπ και στις οποίες γίνεται -ως επί το πλείστον- το βόλεμα των "ημετέρων".
  Τέτοιες αποφάσεις, φανερώνουν ότι οι πολιτικοί μας ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ τίποτα, σχετικά με όσα μας έκαναν πρώτη (αρνητική) είδηση στον κόσμο και μας έφεραν στην αγκαλιά του ΔΝΤ, ότι παραμένουν αμετανόητοι και κυνικοί, στην κοσμάρα τους, ανεύθυνοι, ανίκανοι και δέσμιοι των κομματόσκυλων.
  Την ώρα που ζητάνε αιματηρές θυσίες από το λαό και επαγγέλονται "αλλαγές" και εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε (εμείς, όχι αυτοί), θέλουν να συνεχίσουν να βολεύουν κόρες (Πολύδωρας), γυναίκες (Λοβέρδος), παιδιά, ανίψια, ξαδέρφια, πελάτες των βουλευτικών τους γραφείων, αφισσοκολλητές και άλλους κηφήνες, σε αργομισθίες, της τάξεως των τριών και τεσσάρων χιλιάδων ευρώ το μήνα.
   Δείχνουν ότι εξακολουθούν να μη σέβονται τους φόρους, τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων, τον ιδρώτα και το αίμα τους και συνεχίζουν να μοιράζουν δεξιά και αριστερά χιλιάδες και εκατομμύρια ευρώ, λες και είναι δικά τους !!
   Αν είσαι βουλευτής ή άλλος πολιτευτής, που μπορεί να κάνει πρόσληψη και θέλεις να βολέψεις κάποιο "φίλο" ή συγγενή, που βαριέται να δουλέψει, κάντο, αλλά κάντο με "δικά σου" χρήματα, πλήρωνέ τον από την τσέπη σου, για να σε ..συμβουλεύει, όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό... .
    Είναι καιρός να εφαρμοστεί ο Νόμος και όποιος κάνει παράνομες ή παράτυπες προσλήψεις κομματόσκυλων και συγγενών, να αντιμετωπίζεται ως καταχραστής δημοσίου χρήματος (αφού αυτό είναι) και να πηγαίνει μέσα, ακόμα και ισόβια, εφόσον η ζημία του Κράτους, σε βάθος χρόνου, ξεπερνά -κατά πολύ- το όριο των 150.000 ευρώ.
    Εν ανάγκη να αλλάξει ο ποινικός Κώδικας και να υπάρξει ειδική ρύθμιση, για αυτή τη κατάντια, για αυτό το όνειδος, που προκαλεί το αίσθημα των πολιτών, σε περίοδο βαθιάς ύφεσης και αιματηρών θυσιών.
    Αν θέλετε να πληρώνει ο κόσμος φόρους, ΤΟ ΠΡΩΤΟ, που πρέπει να μάθετε είναι ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ τα λεφτά των άλλων (φορολογούμενων) και όχι να τα μοιράζετε, μεταξύ σας και με τους "κολλητούς" σας, σαν να είναι δικά σας ή σαν να είναι απεριόριστα.
    Το πλέον τραγικό είναι ότι το φαγοπότι γίνεται σε εξαιρετικά κλειστό κύκλο, ότι τρώνε οι ίδιοι και οι ίδιοι, ότι ορισμένοι βολεμένοι, τα παίρνουν από 2 και 3 θέσεις, ή παίρνουν -παρανόμως- ΚΑΙ σύνταξη παράλληλα, την ώρα που ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει και αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα και να πληρώσει χαράτσια και άλλες υποχρεώσεις.
     Αν δεν αλλάξουν, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν νοοτροπίες και συμπεριφορές 30 ετών, πρέπει να τους βουλιάξουμε εμείς, δεν θα περιμένουμε, αυτή τη φορά, να βουλιάξουν μόνοι τους, συμπαρασύροντας και τη Χώρα.
     Είναι καιρός να πάρουν το μήνυμα ότι αυτά που ξέρανε, τελειώσανε, όλες οι υγιείς, παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να οργανωθούν και να τους πολεμήσουν, με κάθε -νόμιμο- μέσο, να μάθουν ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ και το τελευταίο ευρώ, από τα κρατικά έσοδα.
     Να κάτσουν κάτω και να επανεξετάσουν ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ κάθε κωδικό εξόδου, στον κρατικό προϋπολογισμό και να περιορίσουν τη σπατάλη, που ακόμα οργιάζει και ας αφήσουν την αύξηση των φόρων ή να την επιβάλλουν μόνο στον εαυτό τους και στους βολεμένους, από τους ίδιους.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.