Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ : τι σόι "συνασπισμός" είναι ;; (ή πως οι μάσκες έπεσαν)

  Άσχετα, αν οι "δυνάμεις" του ΣΥΡΙΖΑ, σχετίζονται ή όχι με την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ ή με τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων (..ο καπνός πάντως υπάρχει), το θέμα είναι να δούμε επιτέλους ποιο είναι σήμερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που θέλει (;) να κυβερνήσει και τι ακριβώς πρεσβεύει.
  Το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, το είδα, για πρώτη φορά, στις τελευταίες εκλογές του καλοκαιριού, όταν τα κομματόσκυλά του, περίμεναν έξω από το σχολείο-εκλογικό κέντρο, με εμφανέστατα διακριτικά, προκειμένου να επηρεάζουν τους εισερχόμενους ψηφοφόρους...!
  Μιλάμε για παράνομες συμπεριφορές και τακτικές, που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνον με τις μεθόδους των "αυριανιστών", τη δεκαετία του '80, για όσους θυμούνται.
  Φοβάμαι ότι κανένας μας, δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος του δυστυχήματος, που απεφεύχθη, κυριολεκτικά στο παρά 1', εφόσον το καλοκαίρι κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.
   Τότε, η -δικαιολογημένη εν πολλοίς- οργή του κόσμου, παραλίγο να τους φέρει σε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με τραγικές συνέπειες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ακόμα και αυτούς, που τους ψήφισαν, αλλά τώρα, καθώς ο καιρός περνάει, οι μάσκες πέφτουν, το ψέμα και η απάτη, σιγά-σιγά αποκαλύπτονται.
    Η δήλωση από τα πλέον επίσημα χείλη, ότι θα διώξουν τους ξένους επενδυτές, εάν γίνουν κυβέρνηση (αν γίνονταν, καλύτερα, διότι δεν θα γίνουν ποτέ) και θα επανακρατικοποιήσουν όσες ΔΕΚΟ, ιδιωτικοποιηθούν, είναι αρκετή, για να καταλάβουμε ...πόσο προοδευτικοί είναι !
    Αυτοί που μιλάνε για προόδο, ριζοσπαστισμό και άλλα κουραφέξαλα, είναι οι ίδιοι, που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε σε αυτή τη χώρα, εκφράζουν τον πιο ακραίο συντηρητισμό : θέλουν μάλλον να γίνουμε Κούβα, όπου εκείνοι και οι λίγοι "φίλοι" τους, θα περνάνε καλά, ο λαός θα πεινάει και θα δυστυχεί, οι γυναίκες θα εκδίδονται για ένα κομμάτι ψωμί και οι ξένοι, θα έρχονται στην Ελλάδα, μόνον για σεξο-τουρισμό !
    Κάπου διάβασα ότι ο Τσίπρας έχει σαν πρότυπο το λαοπλάνο Ανδρέα Παπανδρέου, είναι το ίδιο ή και περισσότερο λαϊκιστής και επικίνδυνος, σε λίγο να δείτε ότι θα αρχίσει να μιλάει για "αλλαγή", εύχομαι πάντως να έχει ένα καλύτερο τέλος από εκείνον, να μην έχει τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες πάνω από το νεκροκρέβατό του...
    Όσο χαζός, όσο βολεμένος και αν είναι κανείς (καμιά φορά είναι το ίδιο), αν αγαπάει -πραγματικά-την πατρίδα του και τα παιδιά του, δεν πρέπει -για κανένα λόγο- να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, το "συνασπισμό" όλων των σκοτεινών και οπισθοδρομικών δυνάμεων, τα πράγματα είναι σοβαρά, όταν διακυβεύεται το μέλλον μας, δε χωράνε πειραματισμοί, ούτε επιπολαιότητες, όσο θυμωμένος και αν είναι κανείς, οφείλει να διακρίνει το καλό από το κακό.

Υ.Σ Η απόφαση της επίσημης Γερμανίας, να δεχτεί τον Τσίπρα, ως ισότιμο συνομιλητή, ήταν μεγάλη ΓΚΑΦΑ και αποδεικνύει ότι νοιάζεται (η Γερμανία) μόνον για τον εαυτό της και πως θα πάρει πίσω τα λεφτά της, από τα δάνεια...Κρίμα ! Δεν ξέρουν πόσο εύκολα ο Τσίπρας, μπορεί να δεσμευτεί για την "επόμενη μέρα" και μετά να κάνει τα αντίθετα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποφασίσει ο Τσίπρας για τη μοίρα μας, ως Ελλάδα.







 

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι το μπλογκ έχει απωλέσει εν μέρει τον αρχικά καθαρά νομικό του χαρακτήρα και αναγκάζομαι συχνά να κάνω σχόλια, κοινωνικής ή πολιτικής φύσης, ωστόσο θεωρώ ΧΡΕΟΣ μου να μιλήσω, το εύκολο θα ήταν απλά να σιωπήσω, αλλά η σιωπή, ως γνωστόν, είναι συνενοχή ! Όσοι σε αυτή τη χώρα γνωρίζουν ή καταλαβαίνουν πέντε πράγματα παραπάνω, είναι υποχρεωμένοι να μιλάνε, ακόμα και αν οι περισσότεροι -λόγω βολέματος κα συμφέροντος- κλείνουν τα αυτιά και προτιμάνε πιο ευχάριστα πράγματα. Κυρίως είναι η νεολαία, το μέλλον κάθε χώρας, που είναι εύπλαστη και σχετικά αμόλυντη και απονήρευτη, στην οποία οφείλουμε να απευθυνθούμε, προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και όχι μία από τα ίδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χτεσινή δήλωση του Τσίπρα, ότι θα συμμαχούσε ακόμα και με το διάβολο, προκειμένου (και καλά) να βοηθήσει τη χώρα, αποδεικνύει πόσο λαϊκιστής, καραγκιόζης και επικίνδυνος είναι !! Η Στάη βέβαια, ως γνήσιο τρωκτικό, φαίνεται να καύλωσε από τη δήθεν πυγμή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.