Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Μυρίζει ..αλητεία (από μακριά) !!

  Αναφέρομαι στη φαρσοκωμωδία, που εκτυλίσσεται τελευταία, με την υποτιθέμενη "δολοφονική" επίθεση στο βουλευτή Στρατούλη (ο τίτλος "κύριος" έχει χαθεί για τους πολιτικούς, προ πολλού !), από δήθεν Χρυσαυγίτες, στο ΟΑΚΑ.
   Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως βρίσκονται σε πανικό, σε απόγνωση, βλέποντας τα ποσοστά τους να μειώνονται και εκείνα της ΧΑ να αυξάνονται, δεν εξηγείται αλλιώς.
   Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω εξαρχής, ότι είμαι κατά της ΧΑ (όποιος παρακολουθεί τις αναρτήσεις μου, θα το ξέρει), θα προτιμούσα να μου κοπεί το χέρι, παρά να ψηφίσω ΧΑ, αλλά εδώ μιλάμε για πολιτική (και όχι μόνον) αλητεία, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, αν αποδειχθεί η "επίθεση" σκηνοθετημένη.
    Ως νομικός και μόνον, ως υπέρμαχος της Δικαιοσύνης, ως ιδέας και όχι ως ανθρώπινου θεσμού, θα μιλήσω, θέτοντας κάποια -αφελή- ερωτήματα :
-Πως γίνεται κάποιος να δέχεται ..δολοφονική επίθεση, από 3 άνδρες, με κλωτσιές και μπουνιές και να μη φέρει το παραμικρό σημάδι ;;
-Ποιος κάφρος θα έκανε επίθεση και προτού επιτεθεί θα έλεγε ότι είμαστε από τη ΧΑ (μόνο τα ονόματά τους δεν είπαν) και θα σε σκοτώσουμε ;;
-Πως γίνεται να μην υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας, που να επιβεβαιώνει το γεγονός, σε ένα γήπεδο με χιλιάδες θεατές ;;
-Τι δουλειά είχε στο ημίχρονο, ο Στρατούλης να ..κόβει στρατούλες, στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (είπε ότι συνηθίζεται, αλλά δε νομίζω) και μάλιστα χωρίς συνοδούς-αστυνομικούς ;; !
   Μάλλον, εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μας περνάνε για χαζούς ή περνιούνται για έξυπνοι, ωστόσο είναι προφανές ότι και αυτή η μυθοπλασία και η προβοκάτσια, θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ εναντίον τους και φυσικά θέλω να δω, αν θα κινηθεί δίωξη κατά Στρατούλη, εάν αποδειχθεί μούφα η ιστοριούλα του !
    Το δήθεν ντοκουμέντο, του BBC, με τα λόγια του βουλευτή της ΧΑ, είναι επίσης "άνθρακες" : και ένα 12χρονο παιδί, μπορεί να αντιληφθεί, ότι κάνει πλάκα, ότι μιλάει ειρωνικά, για τις ανυπόστατες καταγγελίες, που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας !
    Δεν καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες, αυτοί οι   επαγγελματίες (ανεπάγγελτοι) της πολιτικής, ότι έτσι το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν τα ποσοστά της ΧΑ ;;
     Για το ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα είναι απλά : έπαιξε το χαρτί της δραχμής, της χρεοκοπίας, αλλά κάηκε, δεν του βγήκε και τώρα βυθίζεται...
     Αν νομίζουν ότι θα ανέβουν στην εξουσία, με ταξιδάκια στην Αργεντινή και τη Βραζιλία και με σκηνοθετημένες απόπειρες δολοφονίας, που δεν αφήνουν ούτε αμυχή, ας τους πει κάποιος ότι είναι γελασμένοι, είναι "τελειωμένοι" καλύτερα.
     Θα τους πρότεινα να γυρίσουν στα χωριά τους και να φυλάνε πρόβατα, αλλά φοβάμαι ότι δεν έχουν τα απαιτούμενα προσόντα... !
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.