Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

επειδή και ο Στέλιος Ρόκκος θέλει τη μήνυσή του, θα την έχει !

    Θα διαβάσατε πιθανόν και εσείς τις εμετικές δηλώσεις, που έκανε ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, σε περιοδικό και οι οποίες αναπαρήχθησαν από πολλά sites :
    ούτε λίγο, ούτε πολύ, παραδέχτηκε ότι θα του άρεσε ο γιος του να καπνίζει χασίς και ότι στενοχωρήθηκε που του είπε ότι δεν του άρεσε, αφότου το δοκίμασε !
   Επίσης δήλωσε ευθαρσώς ότι έχει καπνίσει ο ίδιος ..ένα τσουβάλι μαριχουάνα και ότι δεν το θεωρεί ναρκωτικό το χασίς, διότι δεν προκαλεί εθισμό και παράλληλα χαρακτήρισε ..ηλίθιους, όσους το θεωρούν ναρκωτικό και ότι μας έχει γραμμένους στα απ'αυτά του (το πόσο μεγάλα είναι, θα φανεί στο Δικαστήριο) !
    Είναι 2 φορές λυπηρό ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν από έναν άνθρωπο με 4 παιδιά (και ..καμία γυναίκα), ο οποίος είναι προβεβλημένος καλλιτέχνης και πιθανόν "πρότυπο" για πολλούς και άλλο τόσο, που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, σα να μην έγινε τίποτε !
    Ειλικρινά αναρωτιέμαι τι κάνουν οι Εισαγγελείς ; δεν ενημερώνονται, δε διαβάζουν ειδήσεις στο διαδίκτυο ; γιατί δεν υπήρξε αυτεπάγγελτη δίωξη ;
    Σε κάθε περίπτωση, θα καταθέσω μήνυση εναντίον του, διότι δεν μπορεί να ισοπεδωθούν όλα σε αυτή τη Χώρα, να λέγονται και να γράφονται αυτά τα αίσχη και κανείς να μην κάνει τίποτε (εκτός από το να ..σχολιάζει την "είδηση"). Τόσο αποχαυνωμένοι έχουμε γίνει ; !
    Δεν είμαι Εισαγγελέας, ούτε τιμητής των πάντων, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνονται και τα αυτονόητα, αυτά που όφειλαν να είχαν κάνει οι Εισαγγελείς, οι ενώσεις κατά των ναρκωτικών (αν υπάρχουν), οι γονείς παιδιών που χάθηκαν από τα ναρκωτικά κ.ο.κ.
     Θα πληρώσω το 100ρικο της μήνυσης από το υστέρημά μου, διότι δεν ανέχομαι να μας εμπαίζει έτσι ο κύριο Ρόκκος, να εγκληματεί με τρόπο προκλητικό και δημόσιο και να κάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτε.
      Το σχετικό αδίκημα, της πρόκλησης σε χρήση και διαφήμισης της χρήσης ναρκωτικών, είναι βασικά πλημμέλημα, αλλά θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί και κακούργημα, υπό προϋποθέσεις (αυτό είναι δουλειά του Εισαγγελέα, που θα εξετάσει τη μήνυση).
       Αν πάει για κακούργημα (το πιθανότερο είναι πως όχι), τότε ίσως αποδειχτεί προφητικό το τελευταίο του σουξέ, με τίτλο "είμαι δικός σου" και να το τραγουδήσει στο δεσμοφύλακα, όταν περάσει το κατώφλι της φυλακής !


Υ.Γ αν θέλει κάποιος να συμμετάσχει ή να μπει το όνομά του στη μήνυση, ας επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά σύντομα !


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.